Сега, когато прекарваме повече време вкъщи, много от нас се

...
Сега, когато прекарваме повече време вкъщи, много от нас се
Коментари Харесай

9 прости неща, за да превърнете банята си в рай

Сега, когато прекарваме повече време у дома, доста от нас се стремят да създадат домовете си още по-удобни. И най-често кухнята и спалнята се актуализират, само че банята нормално е последното нещо, което би трябвало да извършите. Но може елементарно да се трансформира в територия на отмора и релаксация.

Как да превърнете банята в същински спа парадайс благодарение на незначителни промени, от които даже няма да желаете да излезете.

Двоен душ

Душът е сърцето на банята. Многофункционалната глава може бързо и без изпитание да я трансформира в домакински спа център. В допълнение към обстоятелството, че е просто прелестно да бъдеш под подобен душ, той може да се употребява и за хидротерапевтични цели, променяйки температурата и налягането на струите.

Бамбучен килим

Подложката за баня от бамбук или кедър е освен устойчива, само че и в духа на спа центровете, които постоянно употребяват естествени материали. Килимите от плат, като предписание, бързо се овлажняват и даже могат да мухлясат, само че дървените килими с решетки не всмукват вода и заради своя дизайн бързо изсъхват.

Огледала за баня с рафт

Огледалата с лавици са освен съвременен аксесоар, който украсява пространството, само че и в допълнение пространство. На рафта можете да поставите неща, които употребявате най-често, като обичания си крем. Или, назад, поставете украса: ваза с цветя, свещи.

Възглавница за баня

Специална възглавница също ще ви помогне да се отпуснете и да легнете по-дълго в джакузито. С него към този момент не би трябвало да поставяте главата си на твърдия борд на ваната или да слагате забрадка, която просто се стреми да падне във водата.

Растения

Растенията освен ще създадат банята по-естетически приятна, само че и ще оказват помощ за скриване на дефекти или продължителна липса на възобновяване. Тъй като множеството от нашите бани нямат прозорци, те могат да бъдат украсени с изкуствени цветя. И в случай че имате доста малко място, можете да ги закачите на тавана или да изберете напълно мънички и да ги поставите върху всевъзможни свободни повърхности.

Колона

Успокояващата музика е друга основна спа функционалност. Тъй като не би трябвало да употребявате телефон или други електронни устройства в банята, по-добре е да помислите за водоустойчив Bluetooth, който при нужда ще превключва мелодии благодарение на звукови контроли.

Дозатори

Понякога нашите бани са цялостни с бутилки шампоани, балсами и душ гелове. Можете бързо да подредите една стая и да й придадете минималистичен тип с комплект дозатори. Когато всички течности са в еднин жанр, наподобява, че няма толкоз доста от тях, а банята незабавно наподобява по-спретнато.

Поставка за баня

Ако планирате да прекарате доста време в банята, прегрявайки се в гореща вода, би трябвало да помислите за стойка. Веднага можете да поставите всичко належащо на него, тъй че да го имате на една ръка разстояние и да не се постанова да ставате и да търсите тези неща. Някои подложки имат особено поделение за книги и чаши.

Кои неща от този лист към този момент имате?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР