Сега, когато лежа на болничното легло, ясно си давам сметка,

...
Сега, когато лежа на болничното легло, ясно си давам сметка,
Коментари Харесай

Замислете се! Последните думи на Стив Джобс за живота ни

Сега, когато лежа на болничното легло, ясно си давам сметка, че всички триумфи, с които в миналото бях толкоз горделив, са незначителни с наближаването на незибежната ми гибел.

Когато остана самичък в тъмното и виждам студената светлина на медицинските уреди към мен, чувствам леденото дихание на Смъртта. Да, тя ме чака и се усмихва…

Едва в този момент разбирам, че когато натрупаш пари, с които можеш да подсигуриш живота си, би трябвало да има и нещо друго, което да дава смисъл. Истории за обич, фантазии от детството, изкуство…

Бог ни е направил по този начин, да усещаме любовта, да я усещаме в сърцето си и да я споделяме с хората към нас. Тя (любовта) е пътеводната светлина и ни дава същинската мощ. Мога да взема със себе си единствено спомените, които са наситени с обич. Не славата и парите.

Любовта може да пътува със скоростта на светлината и да ви даде криле. Поставяйте си цели, които може да постигнете и ги следвайте с цялото си сърце. То ще ви води там, където желаете да бъдете. Всичко е в сърцето.

Знаете ли кое е най-скъпото легло? Болничното…

Ако имате пари, може да наемете някой да кара колата ви, само че не можете да наемете някой, който да „ вземе “ болестта, което ви убива.

Ако изгубите нещо, може и да го намерите, само че едно нещо, което няма да намерите, в случай че го изгубите – това е живота.

На какъвто и стадий от живота си да се намирате в този момент, помнете, че един ден ще се изправите пред момента, в който завесата пада пред вас…

Моля ви, оценявайте любовта, която имате в този момент – отнасяйте се с всички добре и с почитание. Това остава. “

“Първа и втора класа в самолета кацат едновременно. ”

Инфо: drugitenovini.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР