Сега, когато коронакризата пълни болниците, възрастните са изключително затруднени, а

...
Сега, когато коронакризата пълни болниците, възрастните са изключително затруднени, а
Коментари Харесай

Маринов и Ангелкова със силни думи в Годеч

„ Сега, когато коронакризата цялостни лечебните заведения, възрастните са извънредно затруднени, а към този момент и доста младежи боледуват тежко от болестта с COVID-19, за нас като страна става все по-важно да имаме водач като премиера Бойко Борисов, чийто глас звучи авторитетно в Европа и света.

Последният образец е срещата му през вчерашния ден във Виена с австрийския канцлер Себастиан Курц и ръководителите на Чехия, Словения, Латвия и Хърватия, след която всички се надяваме, че в Европейския съюз ще се върви към съразмерно и по-справедливо систематизиране на имунизациите “, разгласи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за София-област Младен Маринов в Годеч.

Заедно с втората в листата и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ Николина Ангелкова двамата показаха кандидадите на обединението в локалната спортна зала при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения за отдалеченост, стерилизация и носенето на защитни маски.  

„ Не желая да си показва какво щеше да се случи, в случай че коронакризата ни беше връхлетяла през 2014 година, когато хазната беше празна. Сега  е добре, че тя е  цялостна и разполагаме с буфери в бюджета с помощта на битката на право-охранителните органи с контрабандата, положителната работа на данъчните и митническите служби и работещите огромни инфраструктурни планове, финансирани с европейски средства “, сподели още Маринов.

По думите му в  Годеч, както и в общините от  София област е направено  доста с помощта на синхрона сред държавното управление на Бойко Борисов и локалната власт.

 „ И тук, както на всички места другаде в София-област, хората желаят малко, само че същински неща – положителни пътища, вода и чист въздух, екологично чисти производства, в които да можете да работите, детски градини и учебни заведения за Вашите деца, сигурност “, заключи Младен Маринов.

Всичко това е осъществено най-много с вашата поддръжка, защото Вие сте работливи и мъдри хора ”. „ За да се случват плановете и подобряването на изискванията на живот, е нужна доста работа – нещо, което Политическа партия ГЕРБ е потвърдила най-добре в годините “, безапелационна беше Ангелкова.

Като някогашен министър на туризма тя акцентира, че манастирите на територията на общината са удобна причина и за развиването на туристическия бизнес в Годеч.  „ А това, което можем да Ви уверим, е че ще работим, с цел да реализираме  програмата си “, заключи Николина Ангелкова.

Кандидатът за депутат от Годеч и локален бизнесмен Богомил Богомилов показа със съгражданите си, че до ръководството на Политическа партия ГЕРБ градът и районът са обитавали безусловно „ в първобитнообщинния строй “ – без вода и пътища и без сигурност, тъй като локалната полиция е била без фрагменти и материално-технически запаси.

„ Сега всеки може да се убеди в това, което е направено от ръководството на ГЕРБ – имаме улици, тръбопровод, детска градина, учебни заведения и сигурност. Цените на парцелите порастват и най-важното – хора от най-различни краища на България желаят и идват да живеят в Годеч, а всичко това стана допустимо поради поддръжката на страната и на държавното управление на Бойко Борисов “, изясни предприемачът Богомилов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР