Седмото поколение на едно от най-известните спортни купета в света

...
Седмото поколение на едно от най-известните спортни купета в света
Коментари Харесай

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang

Седмото потомство на едно от най-известните спортни купета в света към този момент е тук. Новото потомство на Ford Mustang дебютира тази нощ по време на интернационалното автомобилно ревю в Северна Америка. Колата резервира познатите си форми, 5.0-литровия бензинов осмак, механичната трансмисия, както и задното предаване, които почитателите на същинския Mustang желаят. Разбира се, колата идва и с доста нововъведения, които да допринесат за комфорта при шофиране.
`Това

Новият Mustang е с по-квадратни форми, като тази смяна е забележима още в предната част, където предната решетка резервира трапецовидната си форма, само че е по-голяма. Под не я са ситуирани три отвора, а към решетката откриваме и тънки LED фарове с по три самостоятелни модула във всеки от тях. Страничната линия е съвсем непроменена, до момента в който задницата резервира конфигурацията с типичните за Mustang стопове, само че с актуализирана визия.
`Това

Базовият модел идва с прочут 2.3-литров EcoBoost мотор с незнайна все още мощ. От Ford, споделят че моторът е напълно нов, въпреки да не загатват какви тъкмо са измененията при него. По-големият и евентуално по-интересен 5.0-литров осмак също е с неназована мощ и също по този начин е претърпял промени. По-малкият мотор идва само с автоматизирана трансмисия с 10 предавки, до момента в който осмакът може да бъде смесен и с механична скоростна кутия с шест предавки.
`Това

Предаването, както към този момент споменахме е задно, а от Ford са интегрирали електрическа ръчна спирачка за дрифт, която е създадена дружно с водача Вон Гитин – Младши, известен точно със своя Musang. Дрифт спирачката наподобява тъкмо като елементарна ръчна спирачка и може да направи даже запалянко да наподобява като експерт, разкриват от Ford.
`Това

Интериорът е напълно нов с нов волан, прочут ни от Bronco, както и големи екрани с размер от 12.4 инча пред водача и 13.2 инча до него. Системата е Sync 4 на компанията, а едно от готините неща, които разрешава тя е запалването и форсирането на мотора от ключа. Трик, който евентуално ще се трансформира в обичан на почитателите. Първите бройки от модела ще се появят през лятото на 2023 година в Съединени американски щати, което значи, че в Европа евентуално ще забележим новия Mustang към края на 2023 или началото на 2024 година.
`Това

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР