Седмина кандидати ще се борят за кветския стол на Благоевград

...
Седмина кандидати ще се борят за кветския стол на Благоевград
Коментари Харесай

Голяма битка за кмет на Благоевград

Седмина претенденти ще се борят за кветския стол на Благоевград на частичния избор на 27 юни. Това заяви шефът на ОИК Мартин Бусаров. Трима от тях са издигнати от инициативни комитети, а останалите четирима са партийни, съобщи dnes.bg.

В предизборната конкуренция се включват като претенденти, издигнати от инициативни комитети, досегашният кмет Румен Томов, досегашният ръководител на Общински съвет - Благоевград Андон Тодоров, както и Людмила Костадинова.

Партийните претенденти са Илко Стоянов от политическа партия " ИТН " ; доктор Виктория Каракостова-Нешева от " Демократична България - Обединение " ; Цвета Рангелова е претендентът за кмет на община Благоевград от партия " Възраждане " и Стефан Делиов от коалиция " Ние, Гражданите ".

Частичните избори за кмет на община Благоевград са на 27 юни. Предизборната акция стартира на 6 юни, уточни Мартин Бусаров пред Българска телеграфна агенция.

До частичния избор в Благоевград се стигна, откакто предходният кмет Румен Томов беше отхвърлен поради неспазване на наредба на Закона за локалното самоуправление и локалната администрация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР