Седем са ретроградните планети, които ще влияят на политическите и

...
Седем са ретроградните планети, които ще влияят на политическите и
Коментари Харесай

Алена с неприятна прогноза за вота, ретроградният Меркурий ще преобърне всичко

Седем са ретроградните планети, които ще въздействат на политическите и междуличностните връзки в изборния интервал, в това число и в изборния ден. Това съобщи астрологът Светлана Тилкова-Алена. 

По думите й това са Меркурий, Плутон, Сатурн, Нептун, Юпитер, Хирон и Уран. 

Всяка от тези планети ще оказва своето въздействие, само че най-малката Меркурий, ще е с най-силно влияние.

" Цялата акция и половината от изборния ден ще преминат в интервал на назадничав Меркурий, който си прави смешка с всички и приключва на 2 октомври в 12:08 часа.

До този час не трябва да се изненадваме от всевъзможни комични, дразнещи или проблематични обстановки с хора, партии, секции, появили се от нищото. Като прибавим и обстоятелството, че гласуването е с машини, може да се окаже, че доста хора са натиснали неверен бутон и са дали своят вот не тъкмо за авансово намисленото, което в някаква степен е без значение ", твърди астрологът, представена от bTV.

Алена бе безапелационна, че изборните операции ще са факт, без значение какви защитни ограничения се взимат.

" След като акцията е в интервал на назадничав Меркурий, всички са повлияни. Преди всичко неподходящо.

Партията или водачът, които имат назадничав Меркурий в рождените си звездни карти, ще бъдат малко по-облагодетелствани от тези, които са се родили в интервал на непосредствено придвижване на планетата.

Това преимущество обаче е по-скоро платонично, тъй като дали е родена партията, обединението и водачът й в пряк или назадничав Меркурий, това няма да донесе забележим превес поради другите негативи, в това число датата на изборния ден, които са с по-голяма тежест ", разясни Алена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР