Голямата гръцка звезда Константинос Аргирос пи узо с българския си

...
Голямата гръцка звезда Константинос Аргирос пи узо с българския си
Коментари Харесай

Голяма гръцка звезда е в България, родни звезди на крака

Голямата гръцка звезда Константинос Аргирос пи узо с българския си сътрудник Тони Стораро незабавно след огромния си концерт в Зала 1 на НДК предходната вечер. 

Освен наздравиците, които подвигнаха, двамата си направиха и обща фотография за спомен, с която Стораро зарадва почитатели и почитатели в обществените мрежи. 

Тони бе и в оркестрината в НДК, където изслуша с интерес целия концерт на Аргирос. Много от неговите сътрудници също приветстваха гръка на крайници. Сред публиката бяха Глория, Галин, Гъмзата, Тита и други В залата бе и обичаният роден артист Виктор Калев. На сцената пък със своите бендове се показаха Фики и Алисия, като дребният Стораро за следващ път изненада с друг репертоар, който сподели, че за него няма спънки в стиловете музика. 

Двамата с Алисия не скриха щастието си, че Константинос и екипът му са избрали точно тях да го подгряват за изявата му у нас. 

Самият Аргирос пя безусловно онлайн над 2 часа и сподели огромна обич към българската аудитория.

" Този концерт е една сбъдната фантазия. Аргирос и екипът му са неповторими експерти и им благодаря за взаимната работа. Беше прелестно и още ме държи страстта. Благодаря на всеки един в залата за това, че този театър се случи “, сподели пред " Телеграф “ продуцентът Кирил Кирилов и не скри щастието от суперуспешния концерт. 

Водещи на събитието бяха артистът Антоан Петров и журналистката Елизабет Методиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР