Седем амбицирани двойки прекрачиха прага на Вилата на любовта по

...
Седем амбицирани двойки прекрачиха прага на Вилата на любовта по
Коментари Харесай

Съпрузи полицаи, мама-инфлуенсър и украинка от Враца влизат в Един за друг 5

Седем окуражени двойки прекрачиха прага на Вилата на любовта по време на премиерния епизод на “Един за различен ” довечера. Най-дългоочакваното любовно реалити започва с поредност от провокации, в която основна роля имаха любимците на феновете от четвъртия сезон на шоуто - Криси и Арти, Ванката и Сани и спечелилите от първи сезон - Елена и Пламен.

Най-добре с тестванията се оправи младата двойка Емилиян и Кристина от Добрич, които си извоюваха седмичен имунитет. Последни приключиха Гергана и Светозар. Светльо е измежду най-богатите участници в сезон 5 на “Един за различен ”, а Гергана е украинка от Враца. Едно ходило над тях в играта бяха Петя и Дилян, които искрено споделят, че при тях функциите са разменени - той чисти и мие, а тя се грижи за техническата редовност на дома им. Сред най-атрактивните участници бяха съпрузите служители на реда Маргарита и Кристиан, които реализираха самобитен връх, влизайки в “Един за различен ” с 160 кг. багаж.

Първи прага на Вилата на любовта прекрачиха София и Тихомир от Харманли. Двойката е живяла в Съединени американски щати, а София неотдавна е мама-инфлуенсър. Тя споделя видеа в обществените мрежи, в които дава домашен препоръки. В предизвикването “Един за различен ” се впуснаха още Петър и Галена от Генерал Тошево. Петър има към този момент опит в риалити формати, тъй като е взел участие във “Фермер търси жена ”.

Последните атрактивни участници, които ще потвърдят, че са един за различен, са Ивайло и Христина. Тя е на 44 година, само че към този момент е баба и има две внучета. Той е прочут на феновете с присъединяване си в телевизионно риалити, в което си основава доста врагове. Какви ще са взаимоотношенията им с двойките в “Един за различен ”, следва да разберем.

Първият епизод на подкаста “Един без различен ”, отдаден на предаването, към този момент е онлайн. В него водещата Денислава Велкова, участничка в сезон 2 на “Един за различен ” и “Игри на волята ”, дискутира новите 7 двойки дружно с любимците на публиката Криси и Арти. Епизодът е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Приключението за нови 6 двойки ще стартира на следващия ден с втория премиерен епизод на “Един за различен ”. Как ще се оправят участниците? И кой ще завоюва имунитет? Гледайте епизода в четвъртък, 15 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР