Себастиан Корда изигра най-категоричния си мач през 2022-ра, за да

...
Себастиан Корда изигра най-категоричния си мач през 2022-ра, за да
Коментари Харесай

Нови силни изяви от младите американци: Подобаващ старт за Корда и Бруксби в Маями

Себастиан Корда изигра най-категоричния си мач през 2022-ра, с цел да открие акцията си на Мастърс шампионата в Маями с триумф. Представителят на домакините се оправи със съпротивата на Алехандро Давидович Фокина с безапелационното 6:1 6:1 и единствено 73 минути след началото на дуела можеше да вдигне победоносно ръце.

Blink and you`ll miss it ⚡️

Last year`s quarter-finalist blitzes past Davidovich Fokina 6-1 6-1 to reach R2 in Miami!
— Tennis TV (@TennisTV)
Още от началните минути мачът беше на високи обороти, а скоростните разигравания доминираха на корта в Маями. Корда успяваше да задържи топката в очертанията на корта задоволително дълго, с цел да може да изтощи изцяло своя съперник и в верния миг да приложи мощния си форхенд в деяние, а точно тази тактичност разреши на американеца да господства изцяло до последната точка, с цел да му подсигурява място в идващия стадий и среща с Алберт Рамос Виньолас.

В един първокачествен тенис конфликт по-късно денем различен американски играч зарадва своите сънародници по трибуните. Става въпрос за Дженсън Бруксби, който въпреки да бе притиснат до ръба, показва самообладание и в последна сметка надви над Федерико Кория. Двубоят завърши при резултат 3:6 6:2 6:3, а по този метод Бруксби си обезпечи конфликт с 18-ия подложен в главната скица Николоз Басилашвили.

This Brooksby forehand clocked in at 100 mph
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР