Себастиан Фетел нарече Кими Райконен "любимия си съотборник", защото е

...
Себастиан Фетел нарече Кими Райконен "любимия си съотборник", защото е
Коментари Харесай

Фетел нарече Кими любимия си съотборник

Себастиан Фетел назова Кими Райконен "любимия си съотборник ", тъй като е непосредствен и стои в страни от политиката в тима. Фетел и Кими са в един екип от 2015 година насам и са развили положителни връзки както на пистата, по този начин и отвън нея, а това несъмнено е необичайност във Формула 1, пък и в моторните спортове като цяло.
"Ти не решаваш кой да ти е съотборник, пък и това не би трябвало да е твоя работа. Но постоянно е по-лесно, когато си с човек, който се уважаваш. Понякога хората вършат нещата по-сложни, в сравнение с са, изключително във Ф1. Затова е хубаво, когато работиш с някой, който не се занимава с политика и всичко посред ви е ясно. В това отношение Кими е най-хубавият съотборник, който съм имал до момента. Много е непосредствен. Разбирах се и с Даниел Рикардо ", съобщи Фетел и загатна и някогашния си сътрудник Марк Уебър.

Уебър и Фетел бяха дружно в Ред Бул и връзките им несъмнено не бяха за образец: "С Марк на моменти сме имали своите различия, само че би трябвало да се признае, че бяхме от разнообразни генерации. От самото начало не бяхме близки ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР