„СДС безспорно е марка, това е партията, която промени България...

...
„СДС безспорно е марка, това е партията, която промени България...
Коментари Харесай

Румен Христов обяви новата кауза на СДС

„ Съюз на демократичните сили несъмнено е марка, това е партията, която промени България... В началото идеите ни бяха две – участие в НАТО и участие в Европейски Съюз. Новото идея е: „ европейски жители с европейски приходи “.

Това разгласи в изявление за предаването „ Лице в лице “ по бТВ водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. И на тези избори партията се явява в коалиция с ГЕРБ, а Христов е лидер на листа в 23 МИР в София на обединението.

„ Най-важното е да обединим десния, проевропейски, пронатовски гласоподавател и да не допуснем тези, които гледат тези към Евразия и Кремъл “, разгласи водачът на Съюз на демократичните сили.

Той изясни още, че програмата на партията, която е друга от тази на ГЕРБ, залага не на увеличение на налозите и преразпределяне на парите, а на растеж на Брутният вътрешен продукт. Предвидено е нарастване на минималната работна заплата с 10% до 1000 лева в края на идващия мандат.

Предлагат също през втората година от майчинството дамите да получават 80% от осигурителния приход (сега сумата е закрепена и се дефинира с държавния бюджет).

Относно шпионския скандал от последните дни Христов разяснява, че сходни проблеми могат да ни попречат да влезем в Шенген, както и на отпадането на визите за Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР