Сдружението за модерна търговия прави новогодишен жест към медиците и

...
Сдружението за модерна търговия прави новогодишен жест към медиците и
Коментари Харесай

Подаръци за медици и полицаи, дежурни на Нова година

Сдружението за съвременна търговия прави новогодишен жест към медиците и служителите на реда на първа линия в празничната нощ.

Търговските вериги подариха част от средствата, с които Министерство на здравеопазването и Министерство на стопанската система приготвиха дарове за дежурните тази нощ медицински и полицейски екипи. С финансовата и логистичната помощ на веригите, комплекти с хранителни артикули ще бъдат доставени до всяка болница и полицейско ръководство в страната. Така подаръците ще стигнат до хората, които и в празничната нощ няма да бъдат със фамилиите си, с цел да се грижат за здравето и сигурността ни.

В самодейността се включиха Аванти, BILLA, dm, Kaufland, Lidl, ProMarket, Т Мarket, Фантастико и Хиполенд. „ Благодарим ви “ е посланието, което фирмите насочат към екипите с благодарност за техните професионализъм, съпричастност и ограничения в сложните месеци на пандемията.

„ Изпращаме година на тествания, страхове, изолираност и раздели, само че и на съчувствие и добротворство, на шерване и общо изпитание в името на живота, което хиляди медицински и полицейски екипи одобриха за собствен дълг и отговорност. 2020-та ни сподели и че триумфът на първата линия е вероятен единствено, в случай че всички стоим зад нея. Затова дано останем с тях! Вярваме, че 2021-ва ще бъде годината, в която със силата на науката, знанията на експертите и дисциплината на всеки от нас, ще преодолеем тестването „ Коронавирус - 19 “, сподели изпълнителният шеф на Сдружението за съвременна търговия Йордан Матеев.

Компаниите от СМТ честитят на всички Рождество Христово и ви пожелават щастлива нова година!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР