Сдружение Славия, ПФК Славия и ОСК Славия организират концерт по

...
Сдружение Славия, ПФК Славия и ОСК Славия организират концерт по
Коментари Харесай

Славия ще отпразнува подобаващо 105-годишнитата на клуба

Сдружение " Славия ", ПФК Славия и Общо събрание на колегиите Славия провеждат концерт във връзка 105-ия рожден ден на " белите ". Празничното събитие ще се състои на 14 април и стартира в 12.30 часа.

Концертът ще се организира зад таблото на бранш " Г " на стадион " Славия ", сред подготвителните стадиони " Стоян Коцев-Кано " и кортовете за тенис.

Една от изненадите в тазгодишното издание на " белия " празник ще бъде състезанието по хубост " мини и мис " за деца до 14 години, които упражняват разнообразни спортове в школите на Славия. Капитанът на " белите " Георги Петков ще бъде в журито по установяване на спечелилите.

Изпълнителите на концерта, както и още доста други изненади, ще бъдат оповестени в идващите седмици преди купона. Водещ на празника ще бъде емблематичният рокаджия от група " Импулс " Васил Стоев-Ампега. Входът е свободен.

Футболен шампионат с присъединяване на почитатели на Славия ще бъде част от празненствата по случай 105-годишния празник на клуба. Надпреварата стартира на 8 април от 11.00 часа на подготвителните стадиони " Стоян Коцев-Кано ". Записани за присъединяване са 10 тима.

ФК Славия е учреден на 10 април 1913 година на полето край Руски монумент.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР