Смел и вдъхновяващ, оцелял след ужасяващо нападение с брадва, беше

...
Смел и вдъхновяващ, оцелял след ужасяващо нападение с брадва, беше
Коментари Харесай

Разбито сърце на майка след „смелия“ син, открит мъртъв шест години след ужасяващо нападение с брадва

Смел и въодушевяващ, оживял след ужасяващо нахлуване с секира, беше трагично открит мъртъв шест години след бруталното нахлуване, което фрапантно промени живота му.

24-годишният Камерън Бруксбанк, нежно именуван Кам от фамилията и приятелите си, за жалост беше разгласен за мъртъв, откакто беше открит без да реагира в парцел в Мидълтън, Голям Манчестър на 18 юни предходната година. По време на гибелта си той е имал композиция от предписани медикаменти и кокаин в тялото си, само че правосъдният доктор е изключил самоубийство.

Камерън е бил на 17 години, когато е бил атакуван на улицата в Рочдейл през Октомври 2017 година Разследване на гибелта му в Coroner's Court в Рочдейл в сряда (15 май) разкри, че той е бил надълбоко обиден от офанзивата и в никакъв случай не се е възстановил изцяло от нея. По време на случая Камерън, който работеше като хирург по дърво, се опита да се намеси в разногласието за гняв на пътя в опит да успокои обстановката. Той беше ударен с секира в подмишницата и по-късно по китката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР