Когато през септември миналата година стана ясно, че Софи Търнър

...
Когато през септември миналата година стана ясно, че Софи Търнър
Коментари Харесай

Софи Търнър с първо откровено интервю за развода си с Джо Джонас

Когато през септември предходната година стана ясно, че Софи Търнър и Джо Джонас са се разделили, всички бяха сюрпризирани, защото бракът им продължи едвам четири години. За късия си взаимен живот обаче те разраснаха фамилията си с две деца. През 2020 година се роди щерка им Уила, а две години по-късно и второто им момиченце - Делфин.
 Софи Търнър на 28
Софи Търнър в 21 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

От новината за развода на двойката до момента в медийното пространство се появиха доста догатки за това какви може да са били аргументите. Първото си изявление, в което приказва изцяло искрено за този сложен интервал в живота си,  дава чак в този момент.

Актрисата е звездата на корицата на юнския British Vogue и с изключение на за персоналния си живот, тя споделя повече и за идния си сериал, който в шест епизода споделя същинската историята на известната обирджийка на бижута Джоан Ханингтън.

В началото на изявлението обаче фокусът пада върху живота ѝ в Англия, откогато е разграничена с. След новината, че изпълнителят е подал молбата за бракоразвод, в медиите лавинообразно започнаха да излизат заглавия, които хвърлят виновността за разпадането на брака напълно върху актрисата. Появиха се изказвания, че тя обича да купонясва, до момента в който той избира да си стои у дома и надлежно метода им на живот е друг.

" Това бяха най-лошите няколко дни в живота ми ", не крие  и добавя: " Спомням си, че бях на снимачната площадка, имах контракт да бъда на снимачната площадка още две седмици, тъй че не можех да си потегли. Децата ми бяха в Щатите и не можах да стигна до тях, тъй като трябваше да довърша Joan. И всички тези публикации започнаха да излизат... "

Актрисата признава, че това е било мъчително преживяване, чувствала е виновност и се е измъчвала като майка. Но в това време е устояла на натиска, като си припомня, че е добра майка, която също по този начин в никакъв случай не е била купонджийка.

Друго, което ѝ е помогнало, с цел да преодолее медийния звук, е бил целият екип на, с който е работила. " Те бяха моята прочувствена поддръжка, моето семейство. Наистина не знам какво щях да върша без тях ", споделя. Освен това тя признава, че посредством работата си и ролята си на Джоан фактически е съумяла да обработи възприятията си.

Актрисата е откровена и по отношение на първата си бременност, която издава, че е била изненадваща. Спомня си, че е схванала, че е бременна по време на отмора в Бали.

" Може би тъй като бях толкоз млада, обмислях цяла седмица. За благополучие там имаше терапевти, които да ми оказват помощ да осмисля нещата. Казах на брачна половинка ми, когато се върнах. Спомням си, че му хвърлих теста за бременност, като му споделях: " Какво мислиш, че би трябвало да създадем? Мислиш ли, че би трябвало да го родя? " Когато си при започване на 20-те, животът е толкоз лекомислен. В този миг в действителност не знаех дали желая да бъда майка, само че нещо се промени в мен този ден. Просто знаех, че би трябвало да го родя ", добавя.

Колкото до втората бременност, този път е била планувана. Причината дружно с  да се решат на второ дете, е обвързвана с честите им пътувания по работа.

" Тъй като някогашният ми и аз пътуваме толкоз доста, желаех Уила да има брат или сестра. Исках да се имат един различен. Те са толкоз занимателни, безспорни девойки и слънчевите лъчи в живота ми ", споделя актрисата.

Тя издава също, че бременността и майчинството са ѝ помогнали в битката с хранителното разстройство. Освен това откогато е назад в родната си Англия се оправя по-добре и с тревогата, и депресията, за които преди е приемала медикаменти.

По-нататък в изявлението си  се връща към детството си, курсовете по актьорско майсторство, на които я е записала майка ѝ, както и ранната популярност, която я застига още едвам на 13 години с пробива в " Игра на тронове ". Актрисата си спомня също и първата си среща с тогава бъдещия си брачен партньор.

" Джо преди малко ми беше изпратил известие в Instagram. Доведох брат си и всичките си другари, тъй като не знаех дали не е машинация ", споделя тя.

Но това, което следва, е бурна романтика. Изпълнителят от Jonas Brothers, който е шест години по-голям от нея, ѝ предлага брак единствено година откакто се срещат. Две години по-късно са към този момент женени и тя се мести в Лос Анджелис. Признава обаче, че там се е чувствала изолирана и тревожна.

" Имаше и доста внимание към тримата братя и съпругите. Е, постоянно са ни наричали " съпругите " и мразех това ", не крие актрисата. Не след дълго тя и брачният партньор ѝ се местят в Маями, само че там също следва културен потрес. След всички вести за простреляни деца, като майка  няма по какъв начин да не се разтревожи. Затова взима решението да се върне в Обединеното кралство.

А назад вкъщи основава ново другарство. И то не с кого да е, а с Тейлър Суифт, която преди години също е имала връзка с Джо Джонас. Именно певицата обаче е помогнала на Софи Търнър в миг, в който не е имала къде да отседне в Ню Йорк. Тейлър Суифт незабавно е предложила мястото си гратис. " Никога не съм била по-благодарна на някого, както на нея, тъй като тя приюти децата ми и мен и ни обезпечи дом и безвредно пространство. Тя в действителност има златно сърце ", споделя актрисата.

Колкото до връзките ѝ момента с някогашния си Джо Джонас, тя издава, че повече от всичко се надява да построи функциониращо взаимно родителство с него.
 Софи Търнър и Пелегрин Пиърсън - първата им обща фотография в обществените мрежи
Софи Търнър към този момент не крие новото си гадже

Ски, другари и разформироване край бесейна за актрисата

" Не съм удовлетворена от метода, по който се разви всичко, изключително що се отнася до децата ми. Те са жертви на всичко това. Но мисля, че вършим най-хубавото, което можем. Уверена съм, че можем да се оправим. Джо е страховит татко на децата ни и това е всичко, което мога да желая ", добавя Софи Търнър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР