Сдружение ПФК Ботев излезе с официално изявление по повод съобщението

...
Сдружение ПФК Ботев излезе с официално изявление по повод съобщението
Коментари Харесай

Сдружение ПФК Ботев отговори на Зингаревич: Нищо съществено не се е случило

Сдружение ПФК Ботев излезе с публично изказване във връзка известието на съветския милиардер Антон Зингаревич, че замразява договарянията за акциите на клуба. Основният акционер на „ канарчетата “ е безапелационен, че ориста на клуба е в ръцете на почитателите.

Ето какво написаха от сдружението:

" Уважаеми Ботевисти, Изненадани сме от изказването от името на господин Зингаревич, оповестено в клубния уебсайт на ПФК Ботев. Футболната общност е осведомена с четирите условия, които господин Зингаревич сложи и ние в тридневен период приехме, и те и повече не са коментирани, в това число и 60-те % акции, предмет на договорката. Малко по-късно в УС на Сдружението постъпиха повишени и нови условия, с условие за конфиденциалност, заради което на този стадий не сме ви срещнали с тях. В отговор само сме създали коментар и сложили уточняващи въпроси. Друго значително не се е случило.

Бъдете уверени, че ориста на Ботев е във вашите ръце и ние не бихме поели задължения срещу вашата воля. Бъдете здрави, да си пожелаем по-добра и сполучлива Нова 2021 година ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР