Сдружение Български родителски централен комитет настоява за открита дискусия с

...
Сдружение Български родителски централен комитет настоява за открита дискусия с
Коментари Харесай

Родители настояват за открита дискусия с доц. Кунчев

Сдружение Български наставнически централен комитет упорства за открита полемика с доцент Ангел Кунчев. Причината е известие за непродуктивността на зелените документи или забрани за пътешестване и част от останалите ограничения. Ето и целия апел на родителите:

ОТВОРЕНО ПИСМО

и апел за открита полемика с основния хигиеничен контрольор доцент Кунчев

от съдружие БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛСКИ ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ

Дами и господа български публицисти,

След изказването на 19-ти януари на незабавния Комитет за интернационалните здравни регулации (анонсирано от СЗО (Световната Здравна Организация)) за непродуктивността на зелените документи или забрани за пътешестване и част от останалите ограничения, провокираме на полемика основния хигиеничен контрольор доцент Кунчев, с цел да ни изясни какво значи това на процедура за здравните ограничения у нас?

Ние, като родителска организация сме загрижени от доста време за всички български деца и затова повдигахме неведнъж въпроса за недомислените анти-Ковид ограничения и надлежно организирахме голям брой митинги на тази тематика. Интересува ни какво споделя науката по въпроса за целесъобразността на зелените документи и ще се съобразим ли с рекомендацията на СЗО по въпроса. Бихме желали да зададем въпросите си към него, персонално, в студиото.

Същевременно учебното заведение като втората след фамилията и приятелите най-важна институция за израстването на децата е под опасност от продължаващите несъгласия в организацията на образователния развой поради провежданите проби.

Тъй като новата позиция на СЗО трансформира радикално своите рекомендации, то желаеме персонално от господин Кунчев да научим по какъв начин той ще ги приложи в изискванията на българското общество, като имаме поради неговата обязаност с тази неправителствена организация.

С почитание: БРЦК
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР