Сделка между представители на Продължаваме промяната и ГЕРБ, а може

...
Сделка между представители на Продължаваме промяната и ГЕРБ, а може
Коментари Харесай

ЗАПОДОЗРЕНИ: Има сделка между Промяната и Борисов?

Сделка сред представители на " Продължаваме промяната " и ГЕРБ, а може би даже персонално водача й Бойко Борисов заподозря някогашният народен представител от " Изправи се! Мутри вън " и сегашен съпредседател на " Ние идваме " юрист Николай Хаджигенов.



Бесен, тази заран той разяснява изявление на някогашния законотворец от " Промяната " Венко Сабрутев, че по-удачно би било вместо Борисов да бъде разследван и съден, да излезе просто в пенсия, откакто четворната коалиция отпред с Кирил Петков е осигурила много по-достойни приходи за възрастните хора. 


Венко Сабрутев

" Вместо да бъде разследван, съден и затворен го питаме, за какво не се пенсионира в случай, че са му обезпечили добра пенсия? Така питаха каскета няма ли да подаде оставка? Вие иди@ти ли сте или към този момент имате Zделка? ", изригна Хаджигенов против Сабрутев. 

А точните думи на Сабрутев бяха:

" Не мога да схвана за какво хора като Борисов се тормозят да се пенсионират, ние вдигнахме пенсиите ", изречени пред Би Ти Ви. 

И си послужи с откъс от изявление на кореспондент на Lupa.bg с някогашния финансов министър Асен Василев, в което той уточни, че предходното ръководство е съумяло да вдигне пенсиите за по-малко от години, колкото ГЕРБ - за близо 12.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР