Създателката на сандвичите в стил Русалка се нарича Кю Аделин

...
Създателката на сандвичите в стил Русалка се нарича Кю Аделин
Коментари Харесай

Тайната на Сандвич русалка е разкрита! Вижте я

Създателката на сандвичите в жанр Русалка се назовава Кю Аделин Во. Тя е фууд стилист и стана известна в обществените мрежи с изобретателния си зелен тост за деня на Св. Патрик. Тайната му бе в хлорофила, прибавен в сирене от бадемово мляко. Сандвичите ѝ Русалка имат синьо-зелени оттенъци, които се дължат на прашец от сини и зелени водорасли, а вграденото ядивно злато проблясва в опашката на водното творение.

Тези естествени оцветители Аделин употребява и в други свои фантастични творения - да вземем за пример в напитката лате еднорог. Тя признава, че кулинарните си произведения обича да назовава с имената на митични същества.

Моята цел - споделя тя - е да се храним вярно, само че с цел да не е скучно, върша здравословната храна занимателна и красива.

Като основа фууд стилистката употребява меко сирене, което оцветява с естествени бои: зелено - с хлорофил, синьо - със спирулина, розово - със сок от цвекло, жълто - с куркума, а виолетово - с прашец от сушени боровинки.

Аделин поучава да стартирате с минимални количества от тях, като ги увеличавате до нужната активност. Сандвичите Русалка може да украсите с резенчета зеленчуци и плодове и да поръсите или гарнирате със сушени подправки.

А с цел да получите вълнички върху тоста, не мажете крема сиренето безпрепятствено. Направете вълнообразни линии.

Какво да употребявате за основа на сандвичите?

Освен сирене, още пюре от виолетови картофи (ако намерите на пазара), цедено кисело мляко, смесено с малко бадемово мляко, песто от фъстъци и чери домати и каквото още ви подскаже фантазията.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР