Сайтът за пътувания Trip by Skyscanner класира местата, където не

...
Сайтът за пътувания Trip by Skyscanner класира местата, където не
Коментари Харесай

Внимание, жени! Това са 4 от най-опасните места по света за вас

Сайтът за пътувания Trip by Skyscanner класира местата, където не е целесъобразно дамите да пътуват сами. Списъкът се базира на отзиви и мнения на потребителки. В класацията попадат тези с най-ниски оценки.
Присъствието им в този лист не значи безусловно да не ги посещавате, само че несъмнено значи, че би трябвало да бъдете деликатни.
4. Бахамите - Фактът, че посещавайки Бахамите, има късмет да бъдете изложени на редица опасности може да ви изненада, само че тъкмо заради огромния напор от туристи, равнището на престъпност на острова внезапно се е повишило. Доклад на Организация на обединените нации от 2012-та сочи, че Бахамските острови са с най-високият % на полови закононарушения на Карибите. Съветваме ви да се движите в по-големи групи и да не излизате отвън курортните зони. Да следите храната и напитките си, и какво поставят в тях.

Внимание, излежаването на плажа крие рискове, за които даже не подозирате
3. Индия - Държавата продължава да бъде честа жертва на терористични офанзиви. В предишното организации целеустремено са нападали публични места, цялостни с туристи – хотели, гари, пазари, кина и заведения за хранене. Съветваме ви да носите дълги, свободни облекла, които покриват раменете ви. За препоръчване е още с идването си да закупите обичайни индийски тоалети. Приключвайте обиколките си преди да се стъмни. Сексуалните закани са постоянно срещан проблем, по тази причина в градове като Делхи ползвайте превоз, избран за дами.
2. Египет - Миналата година голям брой терористични организации, в това число Ислямска страна, направиха редица смъртоносни офанзиви в Египет. Въпреки това страната остава необикновено забавна и посещавана дестинация. Съветваме ви да уважите нормите за облекло. Избягвате да притегляте внимание. Широки облекла, които покриват китките, глезените и даже косата са за предпочитане. Контактът очи в очи може да бъде свестен като флирт, тъй че тъмни очила биха били от изгода. Записвайте се в проведени групи за визити на забележителности. В метрото ползвайте женските вагони.
1. Мароко - Следващата страна с евентуално рискови места, където може да се случи терористична офанзива е Мароко. Правителството предизвестява посетителите си за зачестилите случаи на джебчийство, автокражби и улични грабежи, изключително в по-големите градове и туристически дестинации. Съветваме ви да носите чанта през рамо и да нямате забележими скъпоценности. Избягвайте облекла, разголващи корема, къси къси панталони и тънки презрамки. Ако се изгубите, не питайте мъж за посоката, а влезте в магазин и питайте жена. Научете потребни арабски и френски изречения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР