Саймън Доранте-Дей, който твърди, че е тайният син на Чарлз

...
Саймън Доранте-Дей, който твърди, че е тайният син на Чарлз
Коментари Харесай

Смятаният за незаконен син на Чарлз III и Камила споделя тежката си съдба в документален филм

Саймън Доранте-Дей, който твърди, че е тайният наследник на Чарлз III и Камила, желае да направи документален филм, в който да опише за ориста си. Австралиецът разгласи, че се е свързал с „ водещи “ продуценти от Обединеното кралство и Съединени американски щати. И се надява Netflix или някоя друга огромна компания да подпише контракт с него. Основната му цел е да даде публичност на своето дългогодишно изследване за неговите същински родители.

 

56-годишният мъж, който сега живее в Куинсланд, Австралия, продължава да упорства за ДНК тест, с който да потвърди своя генезис.

 

След като умря Елизабет Втора, мъжът написа в обществените мрежи, че скърби за това, че по този начин и не съумял да я зърне персонално и я назова своя баба. Тогава той се зарече, че ще продължи да отстоява това, че е правоприемник на принц Чарлз и Камила. Доранте-Дей удостовери пред австралийския канал 7News, че сега води договаряния за документален филм. И нищо чудно в този момент, когато Чарлз към този момент е крал, той да се радва на необикновен интерес освен от британците.

 

„ През последните седмици бях залят от доста режисьори на документални филми и кино компании, които желаят да споделят моята история. Не чаках това да се случи, само че се веселя, че е по този начин. Обмислям офертите им “, обяснява той за своите проекти.

 

Мъжът разказва още, че би желал да види историята си по Netflix или сходна стрийминг платформа, която има голяма публика. По този метод повече хора ще схванат за неговата тъга. Саймън възнамерява пътешестване до Обединеното кралство. По данни на Daily Mail, Доранте-Дей скоро ще дойде на Острова, с цел да продължи изследването за своите родители. Очаква се доста английски медии да го потърсят.

 

„ Знам, че шерването на моята история и информирането на допустимо най-вече хора за изказванията ми ще бъде от основно значение за това Чарлз и Камила да ми отговорят “, казва австралиецът.

 

По думите на мъжа, с верните правни средства, той все в миналото ще стигне и до ДНК тест. „ Очаквам с неспокойствие да се върна в Обединеното кралство и в действителност да засиля търсенето на отговори. Дори имам подредени радиоинтервюта в Глазгоу, Манчестър, Дъблин и Портсмут “, посочва той пред 7News.

 

Доранте-Дей е роден в Госпорт, покрай Портсмут, на 5 април 1966 г. Макар да е бил осиновен, той не е израснал в ограничения. Мъж и жена, служили в английския кралски двор, станали негови осиновители няколко месеца след раждането му. По неговия роман, те са неговите баба и дядо, които му споделили, че Чарлз и Камила са неговите родители.

 

Според данните на австралиеца, настоящите крал и кралица консорт се сближили през 1965 година или година преди той да бъде роден. Именно тогава Камила се изгубила от публичното пространство, до момента в който Чарлз бил изпратен от майка си за няколко месеца в Австралия. Официалната информация във Англия обаче твърди, че двамата са почнали да се срещат цели 5 години след появяването на бял свят на Саймън.

 

Мъжът, който има девет деца и благополучен брак, е написал писмо до Елизабет Втора още преди години. В него той упорствал да бъде изработен ДНК тест за произхода му. Но по този начин и не получил отговор. След развода си с принцеса Даяна и нейната трагична гибел, Чарлз се омъжва за Камила. Това стана през 2005 година, близо 10 години откакто тя се развежда с Андрю Паркър Боулс, написа " Телеграф ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР