Нова снимка на принцеса Шарлот, направена от нейната майка Кейт

...
Нова снимка на принцеса Шарлот, направена от нейната майка Кейт
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън отбеляза с нова снимка рождения ден на принцеса Шарлот

Нова фотография на принцеса Шарлот, направена от нейната майка Кейт Мидълтън, беше пусната по случай деветия ѝ рожден ден.

Кейт се лекува от рак и се отдръпна от кралските отговорности, само че това не ѝ попречи да означи с нови фотоси рождените дни на децата си. По традиция тя персонално ги снима за тези мотиви.

 

На 22 март посредством видеообръщение тя разгласи, че е в начален етап на лекуване и заболяването е открита след коремната ѝ интервенция през януари.

 

 

Принцът и принцесата на Уелс споделиха новата фотография на Шарлот в обществените мрежи, тъкмо както направиха преди седмица за шестия рожден ден на най-малкото си дете – принц Луи.

 

Принцесата на Уелс разказа щерка си като бурна спрямо брат ѝ Джордж.

 

Шарлот е трета в листата за заместничество на английската корона. Тя е единствената щерка на Уилям и Кейт. Принцът и принцесата на Уелс имат и две момчета – принц Джордж, роден на 22 юли 2013 година, и принц Луи, роден на 23 април 2018 година

 

Кейт е направила фотографията на щерка си в Уиндзор през последните няколко дни, както и тази на Луи, оповестена преди седмица.

 

От двореца Кенсингтън увериха, че фотографията на Луи не е била редактирана поради абсурда към измененията, направени в фамилна фотография за Деня на майката.

 

" Подобно на доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактирането ", оправда се тогава Кейт в изказване. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР