Саймън Чарлз Доранте-Дей, 56-годишен инженер от Куинсланд, който от много

...
Саймън Чарлз Доранте-Дей, 56-годишен инженер от Куинсланд, който от много
Коментари Харесай

Тайният син на крал Чарлз III иска ДНК тест и да се срещне с принц Хари СНИМКИ

Саймън Чарлз Доранте-Дей, 56-годишен инженер от Куинсланд, който от доста години твърди, че е тайното дете на крал Чарлз III и неговата Камила, след гибелта на Елизабет II още веднъж стартира интензивно да припомня за себе си, искайки от Бъкингамския замък единодушие за ДНК тест, който да потвърди роднинската му връзка с ръководещата фамилия на Англия. Сега той съобщи, че има намерение да се срещне с принц Хари и брачната половинка му, защото те имат толкоз доста общи неща, като се стартира с обстоятелството, че и двамата са изгнаници. Саймън Чарлз говори за това в изявление за Channel Seven.

" И двамата сме черни овце на кралското семейство, бих споделил, че имаме тази връзка. И имам вяра, че Хари ще бъде схватлив към тежкото ми състояние. Баща му ни прецака, той има искания към Чарлз. Аз също. Първото нещо, което бих направил, в случай че ги срещна, е да ги прегърна мощно - мисля, че имат потребност от това, с цел да бъда почтен ", сподели Доранте-Дей.

Според мъжа " фамилната " аналогия на децата му с Уиндзор е всекидневно увещание за кралицата и причина за горест за нейната гибел.

Връщайки се към Съсекс, австралиецът добави:

„ Повечето от рецензиите, с които се сблъскват, са напряко несправедливи. Бях толкоз сърдит, когато на Хари му споделиха, че не може да носи военна униформа на погребението на баба си. Възможността всички ние да приказваме един на един би било доста... просветляващо... Тъжно е. Всъщност ме вбесява, да не приказваме, че той може да ми е доведен брат... Когато хората споделят, че изглеждал доста нервозен, мога да схвана за какво, мога да кажа, че той се тормози, че някой ще нападне Меган и кажи нещо, което ще я накара да реагира. "
 Меган Маркъл принц Хари  цялостен екран Принц Хари и Меган Маркъл Снимка: Getty
Саймън направи паралели сред херцогинята и брачната половинка му Елвиана, която постоянно имаше проблеми поради външния си тип:

" Жена ми е същата, тъй че мога да схвана. Моят съвет към Хари е да я пусне, да остави Меган да каже това, което желае. Хората бяха расисти и безчувствени към Меган, тя би трябвало да се отплати на критиците, тъй че хората да не не я виждам от горната страна. Той има черна жена. Казват, че няма породист проблем, само че има. Хората са толкоз невежи. "

Доранте-Дей е роден на 5 април 1966 година в Госпорт (Портсмут, Великобритания). Когато беше на осем месеца, той беше осиновен от локална двойка на име Карън и Дейвид Дей. Неговите осиновители, баба и дядо, Уинифред и Ърнест Боулдън, работеха за кралицата и принц Филип в едно от техните кралски фамилии. Ърнест Боулдън също получи премията за императорска работа.

Бабата на Доранте-Дей доста пъти му е казвала, че е дете на Камила и Чарлз.
 simon dorante-day, противозаконен наследник  цялостен екран Принц Чарлз, Саймън Чарлз Доранте-Дей и Камила Паркър-Боулс Снимка: Фейсбук
Като възрастен Саймън организира свое следствие, вследствие на което сякаш разбра, че Чарлз и Камила за първи път са се сближили през 1965 година, а не през 1970 година, както пишат историците и медиите. Мъжът твърди, че няколко месеца по-късно, малко преди раждането му, Камила изчезва от полезрението за най-малко девет месеца, а Чарлз е изпратен в Австралия.

Доранте-Дей съобщи, че е бил с Камила до осем месеца, а майка му го е скрила от обществеността, употребявайки членове на кралското семейство и чиновници по сигурността. Когато пораснал, бил даден за осиновяване.

Саймън сподели, че си спомня, че са го прибрали у дома към Портсмут като дете. Там той прекарва известно време с жена, която счита, че е била Камила, до момента в който чиновниците по сигурността и осиновителите му чакат извън.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР