Служители на полицията ще подпомагат движението по пътищата в страната.

...
Служители на полицията ще подпомагат движението по пътищата в страната.
Коментари Харесай

1 милион българи тръгват на път

Служители на полицията ще подкрепят придвижването по пътищата в страната. От " Гранична полиция " са провели срещи с сътрудниците си от всички прилежащи страни и са се договорили да няма неработещи гишета в натоварените дни по границите. Акции на " Пътна полиция " се чакат на 2, 3 и 5 май през нощта.

 

Продължава укрепването на подпорната стена на 16-я километър на автомагистрала " Струма ". Очаква се там ремонтните действия да приключат до края на седмицата. Там придвижването остава затруднено.

За облекчение на пътуването и за повишение сигурността на придвижване на леките коли в тунел " Топли дол " и " Правешки ханове " на автомагистрала " Хемус " през днешния ден, на следващия ден и на 3 май ще се обособят две ленти в посока Варна и една лента за София. При тунел " Правешки ханове " ще се ограничи придвижването за София, като трафикът за столицата напълно ще се пренасочи от Автомагистрала " Хемус " при пътен възел " Осиковска Лакавица ".

На 6 и 7 май, когато трафикът към столицата ще е по-интензивен, в тунел " Топли дол " ще се обособят две ленти в посока София и една за Варна.

 

През " Правешки ханове " ще има две ленти в посока София и ще се ограничи придвижването за Варна, като целият трафик за Варна ще се пренасочи от Автомагистрала " Хемус " при пътен възел " Правец ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР