Съвсем скоро трябва да стане ясно наказанието на футболиста на

...
Съвсем скоро трябва да стане ясно наказанието на футболиста на
Коментари Харесай

Йомов разбира съдбата си до часове

Съвсем скоро би трябвало да стане ясно наказването на футболиста на ЦСКА – Георги Йомов, който беше заловен с допинг, откакто времето за решението изтече в понеделник. Очаква се някогашният национал да има право да апелира.

Както е известно, той е заплашен с изваждане от футбола за 4 години. Правата на Йомов бяха краткотрайно спрени на 25 август. Тогава излязоха резултатите от неговата проба, дадена след дуела със северномакедонския Македония Гьорче Петров от квалфикициите в шампионата Лига на конференциите на 28 юли.

Забраненото вещество, намерено в организма му, е анаболният стероид дехидрохлорметилтестостерон - хлорирано производно на метилтестостерон. Въпросното съединяване има анаболни и андрогенни свойства. То задържа азот в тялото и подтиква качването на мускулна маса, подтиква синтеза на притеини и по този начин възвръща мускулната маса.

От ЦСКА не се забавиха и наеха елитна адвокатска адвокатска фирма от Швейцария за отбраната на Йомов и се надява наказването му да е по-малко от предстоящото.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР