Съвсем нормално този брифинг беше насочен към симпатизантите на ГЕРБ.

...
Съвсем нормално този брифинг беше насочен към симпатизантите на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Изумително тъп коментар от ПП след удара от ГЕРБ! Молят за условия за размразяване на преговорите

„ Съвсем обикновено този брифинг беше ориентиран към симпатизантите на ГЕРБ. Ключовата дума е заледяване, не преустановяване на договарянията. Не разбрах при какви условия тези договаряния ще бъдат възобновени ”. Това разяснява минути след брифинга на ГЕРБ Милен Матеев номиниран за министър на правораздаването в кабинет на Николай Денков пред „ Нова нюз “.
ГЕРБ-СДС оповестиха, че замразяват договарянията с ПП-ДБ за кабинет.  От партията обясниха, че заледяване, не значи преустановяване. Борисов разясни, че ще бъдат размразени, в случай че ГЕРБ видят в ПП-ДБ предпочитание за експертно държавно управление, за малко време.
Депутатът удостовери, че е достоверен записът от Националния съвет на Политическа партия.
„ Не намирам нещо юридически укоримо, което се приказва. По-скоро може да се търси отговорност за разпространяването на записа ”, сподели Матеев.
По въпроса за промяна на администрацията, Матеев отговори, че това са прочувствени реплики. „ Ние, откогато спечелихме първите избори, ни укоряваха, че не сме сменили управителни длъжности в администрацията, без значение, че хора го желаеха.
Разбира се, че всички тези смени би трябвало да стават законно. Никой не си е помислял, че ще има противозаконни уволнения.  Време е хората, които съзнателно си правят работата да бъдат издигани, а не началниците да са партийно назначени фигури “, посочи той.
Матеев съобщи, че му е необичайно ДАНС да се свързали с Радостин Василев и са му предложили защита.
„ Съжалявам, че Василев стана част от „ Промяната “
„ След днешния брифинг не знам дали ще има кабинет, само че кардинално съм дал единодушието си да стана министър на правораздаването “, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР