Съвсем наскоро бившата половинка на футболиста Валери Божинов - Биляна

...
Съвсем наскоро бившата половинка на футболиста Валери Божинов - Биляна
Коментари Харесай

Бившата на Валери Божинов пусна секси СНИМКИ от Истанбул

Съвсем неотдавна някогашната половинка на футболиста Валери Божинов - Биляна Дол, отпразнува своя 45-и рожден ден. През последните години персоналната традиция на брюнетката повелява специфичният ѝ ден да бъде отпразнуван надалеч от родината ѝ, само че този път тя избра да полее мотива с приятелки в Белград и едвам по-късно да си подари пътешестване отвън граница, написа dir.bg.

За празника си тя бе заложила на къса драпирана рокля с квадратно деколте и буфан ръкави. Цветът на тоалета бе черен, само че разнороден от голям брой бели кръгове, а кройката му следваше извивките на тялото ѝ. Завършвайки своята визия, тя се бе спряла на забавни и ексцентрични обеци - дължината на едната стигаше чак до ключицата ѝ, до момента в който другата бе къса.

" Днес е рождения ми ден! Животът е хубав, по тази причина дано го живеем пълноценно ", гласи посланието ѝ, съпътстващо един от фрагментите, които тя показа със своите почитатели в обществената мрежа.

A post shared by (@biljanadoll_official) on Jul 22, 2020 at 5:30am PDT

След като се забавлява в компанията на най-близките си, Биляна стегна куфарите и се насочи към красивия и другоземен Инстанбул, където сега се намира. Тези дни тя показа в Инстаграм профила си изложба, съдържаща три изображения, с която зарадва своите фенове.

На две от фотосите Дол театралничи пред бялата врата на старинна постройка в турската столица, наоколо до мястото, в което е отседнала, а на третото стои до ствола на многогодишно дърво в градината на хотела ѝ, близо до плувния басейн, който се подава зад нея. За фрагментите тя е облечена в пъстър бански от две елементи с десен на тропически плодове, който изцяло подхожда на дългия ѝ плажен халат.

A post shared by (@biljanadoll_official) on Aug 27, 2020 at 6:43am PDT

Към момента фотографиите са събрали хиляди лайкове, а под тях се редят значително похвали. Интересен факт е, че въпреки да са разграничени от половин година, Валери не стопира да следва профила на сръбкинята и да реагира на всяка една от нейните изявления. Въпреки това обаче, той не си разрешава да ги разяснява.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР