Съвременните жени имат широк спектър от изисквания към своите партньори.

...
Съвременните жени имат широк спектър от изисквания към своите партньори.
Коментари Харесай

Топ 5 на най-недостъпните женски зодии

Съвременните дами имат необятен набор от условия към своите сътрудници. Те се завоват мъчно, а ето кои са най-недостъпните представителки на слабия пол.

5-то място: Козирог

Жената Козирог обича вниманието. За нея е значимо да се усеща 100% жена до мъжа. Тя няма да му бъде майка, сестра, щерка, тя ще бъде същинска жена, която би трябвало да бъде съблазнена и сюрпризирана. Възможно ли е това за мъжете? Тя ще ви разреши да бъдете близо, само че няма да отвори вратите към живота си толкоз елементарно. Тя е недостъпна и това е нейният сексапил.

4-то място: Везни

Винаги има място за флирт, само че няма да е елементарно да намерите ключовете към сърцето на дамата Везни. Трябва да си доста интелигентен и самодостатъчен човек, с цел да завладееш тази дама. Тя не схваща езика на комплиментите, а чака дейности. Нито един букет или даже поляна с цветя не могат да заменят онази откровеност, която тя търси в очите на колегата.

3-то място: Близнаци

Тя знае какво желае. Трудно е да й се угоди и да бъде уверена. Тя постоянно се съмнява, което значи, че изискванията на играта могат да се трансформират безпределно. За нея е значимо да се усеща удобно до мъжа.

Но заради изменчивото въодушевление концепцията за „ комфорт “ се трансформира. Поддържането на нейния темп не е елементарно. Жената Близнаци е взискателна. Умерено студена. Тя избира освен със сърцето си, само че и с главата си. Да завладеете жена Близнаци не е по никакъв начин лесна задача.

2-ро място: Водолей

Изисканата природа и дълбочината в никакъв случай няма да й разрешат да се съгласи с това, което има. Тя ще търси, избира, трансформира, опитва, до момента в който не остане никакво подозрение. За нея са значими статутът на мъжа и финансовите аспекти, които счита за наложителен колорит за взаимен живот.

Жената Водолей обосновава, схематизира, пресмята, проучва. Можете да я спечелите неотложно, единствено в случай че стигнете до дълбините на душата й, само че това няма да е задоволително, в случай че мъжът е слаб по другите точки.

1-во място: Скорпион

Тя е налична, само че на такава цена, която не всеки е подготвен да заплати. И тази цена единствено ще се повишава. Отстъпки в този случай в дословен и метафоричен смисъл също не би трябвало да се чакат.

Дори да се влюби, даже да даде сърцето си, тя би трябвало да продължи да бъде печелена всеки ден. Тя е безкомпромисна, смела, комплицирана, като пъзел, само че когато я спечелите, ще бъдете обилно възнаградени

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР