Съвременните диетолози твърдят, че най-добрата диета за отслабване е тази,

...
Съвременните диетолози твърдят, че най-добрата диета за отслабване е тази,
Коментари Харесай

5 супер лесни диети – отслабвайте без напрежение

Съвременните диетолози настояват, че най-хубавата диета за намаляване е тази, която можете да следвате комфортно, без да падате от уязвимост, без да се претоварвате в търсене на специфични храни и без да изчислявате на калориите и процентите. Предлагаме ви селекция от най-лесните диети за всеки усет!

Бутилка и часовник

Ясни правила, лекост на потребление и впечатляващ резултат – леката водна „ диета за мързеливи “ по право е една от най-популярните.

Няма да е допустимо да се объркате в изискванията на този проект за намаляване. Основното предписание е единствено едно – 20 минути преди всяко хранене би трябвало да изпиете 200 мл елементарна топла вода.Не се предлага да се пие по време на хранене и два часа след него.

Продължителността на този режим е 2 седмици, като през това време ще можете да се отървете от най-малко 5 кг, без да вършиме фрапантни промени в метода си на хранене.

Отслабването се дължи на естественото понижаване на порциите: ядете по-малко, тъй като стомахът ви към този момент е цялостен.

Гурме диета

Много от нас са уверени, че диетата би трябвало да бъде на първо място разнообразна. Всъщност проектите за хранене, които разрешават огромни количества храна и не разрешават единствено явни рискове, са елементарни и приятни за следване. Освен това проектите за гурме ястия са склонни да дават обещание съществени изгоди за здравето от огромни количества зеленчуци без нишесте и ненаситени мазнини.

Отслабването с тях обаче не изключително бързо, само че несъмнено и за дълго време – поради обстоятелството, че леките гурме диети, като предписание, могат да се употребяват като непрекъснати стилове на хранене.

Най-популярната от тези лесни за следване леки диети е до момента средиземноморската диета. Това не е просто проект за хранене, а културното завещание на страните от средиземноморския район, прието от ЮНЕСКО. За да се храните като щастливи столетници от слънчевите страни, би трябвало да оформите меню от пресни зеленчуци и пълнозърнести храни, да изберете морска риба като главен източник на скотски протеин (5-6 порции на седмица), като се въздържате от алено месо и яйца. Ако тези ограничавания ви се костват съществени, можете да измененията решението си, когато научите, че средиземноморската диета предизвиква постоянната консумация на алено вино.

Ако концепцията за намаляване с народен привкус ви е харесала, вижте още две забавни леки диети. Китайската диета се основава на потреблението на растителни храни, съчетани с мудни въглехидрати и течности – обичайните китайски ястия, които са ориз или юфка в бульон, освен добре се смилат, само че и обезпечават задоволеност за дълго време.

Скандинавската диета, основана на обичайната храна, е изненадващо близка до ежедневното ни меню: разрешава целогодишна консумация на зеленчуци като: картофи, моркови, ряпа, цвекло, комбинирани със зърнени култури и сезонни растения, както и риба и месо.

Друга лека диета е метаболитната на Даян Крес. Характеризира се с доста разнообразно, въпреки и не лишено от забрани храни. Целта на метаболитната диета е да освободи тялото от последствията от злоупотребата с въглехидрати. Изобилието от „ празни калории “ в менюто на съвременнния човек води до нарушение на инсулиновите рецептори. Според Даян Крес, с цел да „ нулирате “ хормоните, би трябвало съвсем изцяло да се откажете от въглехидратите за два месеца.

Диета без повече звук

Ако за някои лекотата е богат избор, то за други обстановката може да е тъкмо противоположната. Тези, за които монотонността не е спънка, само че бързият резултат е по-голям от вероятните странични резултати, ще го нарекат лесна диета за намаляване в меню с един артикул.

Най-известните измежду моно диетите могат да се смятат за диета с елда, кефир и с овесени ядки. Всеки от тях дава обещание забележителен резултат от към 1 кг дневно. Правилата са елементарни – от самото начало на проекта за намаляване ядете единствено утвърждения артикул, който е дал името на диетата, а също по този начин пиете вода. Разбира се, такива съществени диетични ограничавания са изпълнени с доста неприятни последствия, тъй че монодиетите са най-лесни за упражняване във формата на гладни дни (1-3 дни).

Най-упоритите могат да удължат „ удоволствието “, само че е строго неразрешено да се яде единствено елда, кефир или овесени ядки за повече от седмица, в противоположен случай физиологичните и психическите неуспехи са на практика обезпечени.

Във всеки случай, не забравяйте да се консултирате с Вашия доктор, преди да вземете решение за такива фрапантни ограничения. Най-важното, бъдете готови за добре познатия йо-йо резултат – бързо изгубените килограми бързо се връщат!

Редуваща се диета

За тези, които нямат търпението да ядята единствено един артикул, само че пък желаят бързи резултати предлагаме – редуваща се диета. Тя се основава на периодично повтаряне на протеини и въглехидрати в продължение на 30 дни. Един ден ядете единствено въглегидратна храна, вторият комбинирате с протеини, а на третия залагате единствено протеини. След това повтаряте цикъла. Този проект за хранене е изключително добър, в случай че комбинирате загуба на тегло с извършения.

Диета в кутия

За тези, които мечтаят да получат мечтана фигура, само че не са подготвени да се оправят, са измислени „ диетични кутии “. Готовите диетични ястия могат да добавят нормалната диета, като диетични шейкове, примес от протеини, витамини и фибри, или пилешка чорба. Такива коктейли би трябвало да наситят и да обезпечат всички хранителни субстанции, нужни на тялото да действа дълго време, като автоматизирано понижават количеството изядена храна и най-малко отчасти вземат решение казуса с намирането и приготвянето на храна, която ще ви помогне да отслабнете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР