Съвети за развитието на зона Загоре в Стара Загора ще

...
Съвети за развитието на зона Загоре в Стара Загора ще
Коментари Харесай

НА ФОРУМ НА СТАНДАРТ: Дончев помага на зона Загоре

Съвети за развиването на зона „ Загоре ” в Стара Загора ще даде вицепремиерът Томислав Дончев. Той взе участие в полемиката на „ Стандарт ” и общината, отдадена на бъдещето на зоната и развиването на професионалното обучение в града, която стартира преди минути. Дончев ще показа и политиката на държавното управление за развиването на индустриалните зони у нас.

Над 100 представители на изпълнителната, законодателната, локалната власт, бизнеса и научните срещи се събраха в залата на общинския съвет, с цел да начертаят пътна карта за превръщането на зона „ Загоре ” в мечтано място за огромни непознати вложители.  Международни компании към този момент демонстрират интерес, наесен ще бъдат поканени първите от тях.

Зоната бе основана доскоро повече от година по самодейност на община Стара Загора и локалния бизнес и в партньорство с държавната компания " Индустриални зони " - АД. Тя започва с 115 дка терени в източния завършек на града в региона на кв. " Зора " и някогашния азотно-торов цех. " Терените са разграничени условно на 11 парцела от 4 до 11 дка ", напомни шефът на зоната Радослав Танев.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР