Сатурн най-накрая завърши ретроградата си, която започна на 11 май,

...
Сатурн най-накрая завърши ретроградата си, която започна на 11 май,
Коментари Харесай

Ретроградният Сатурн вече е в Козирог, ето какво ни чака

Сатурн най-сетне приключи ретроградата си, която стартира на 11 май, и стана пряк в Козирог на 29 септември, осведоми flagman.bg.

Считайте този пренос за безусловно облекчение, в случай че сте положили труда, нужен за реализиране на задачите ви и приемане на мечтаните награди. Сатурн ръководи реда, структурата, премиите и наказванията, а в Козирог той ни оказва помощ да се движим към нашето бъдеще.

Не се тревожете, в случай че към момента не сте постигнали мечтаните резултати – Сатурн ще остане в Козирог до 17 декември, което значи, че имате задоволително време да наваксате! Козирогът възнаграждава тези, които са подготвени да работят. Успокойте мозъка си, концентрирайте се и започнете да работите по своя шедьовър.

Ето какво да чака всяка зодия от директния Сатурн в Козирог:

ОВЕН

Сатурн се движи непосредствено във вашия дом на завещание и кариера, символизирайки началото на обилни, дълготрайни промени, когато става въпрос за това по какъв начин другите ви възприемат. Ако сте очаквали покачване или сте желали да измененията статута си по някакъв метод, в този момент е моментът. Останете отворени за благоприятни условия и не бързайте с нищо, за което не сте подготвени.

ТЕЛЕЦ

Мислили ли сте да избягате на изцяло ново място? Докато Сатурн е пряк във вашия дом на пътувания на дълги дистанции и висше обучение, измененията ви зоват. Направете дом в университетските среди или пробвайте да се преоткриете в нов град или страна. Може да се изненадате по какъв начин смяната ще задейства искрата, от която се нуждаете, с цел да сбъднете фантазиите си!

БЛИЗНАЦИ

Готови ли сте да си позволите да бъдете уязвими? След месеци, в които сте прекарвали дълги часове в отдаване на избрани дела, време е да започнете процеса на превръщането на гъсеницата в пеперуда! Дръжте мозъка си отворен, а сърцето си оптимистично, изключително когато става въпрос за фамилиарност.

РАК

Прекарахте задоволително време в преоценка и обсъждане на взаимоотношенията си. Време е да промените посоката и да вземете някои непрекъснати решения за това по какъв начин желаете да продължите напред. Не се вглъбявайте прекомерно доста в личните си мисли, следвайте инстинктите си и действайте!

ЛЪВ

Организирайте живота си! Директният Сатурн може да ви накара да се почувствате изтощени, само че би трябвало да разберете по какъв начин да продължите напред. Намерете време за духовна медитация и физически извършения. Грижата за себе си през днешния ден ще ви възнагради на следващия ден.

ДЕВА

Творческата ви сила стартира да прелива, което е добре за вас. Внасяте нов ред във вашите планове и даже метода, по който се забавлявате, се трансформира фрапантно. Поддържайте фантазиите си живи и това ще промени живота ви към по-добро.

ВЕЗНИ

Много съществени промени са на път да се случат в дома и фамилния ви живот. Но не се опасявайте! Не забравяйте, че от време на време би трябвало да се случат промени. Способността ви да останете гъвкави и да се концентрирайте върху себе си ще трансформира този интервал в проспериращо време.

СКОРПИОН

Работите, с цел да откриете верния метод да изразите себе си и напъните ви се отплащат. Отделете малко време, с цел да говорите със своите другари и семейство и те ще ви оказват помощ да разберете по какъв начин и за какво поддържате връзка по метода, по който го вършиме.

СТРЕЛЕЦ

Точно когато си помислихте, че познавате себе си, светът ви припомня, че непрекъснато се променяте. Директният Сатурн ще ви даде някои тежки уроци за себе си, само че не се тормозете. Фокусирайте се върху това да останете отворени за нови гледни точки и полезности.

КОЗИРОГ

Израствате и се променяте от много време – всички тези планети в Козирог няма да ви оставят на мира. Доверете се, че всички тези провокации и промени са за най-хубавото – просто се уверете, че не се отпускате! Работете интензивно, само че се пробвайте да намерите и някакво възприятие за баланс сред професионален и персонален живот.

ВОДОЛЕЙ

Забелязвате, че светът към вас се трансформира и почтено казано, това може да се усети в действителност интензивно. Излезте от тъмнината и си дайте опция да се насладите на момента. Оставете скептицизма зад тила си!

РИБИ

Трябва най-сетне да блеснете и да се изявите, изключително в случай че се мъчите да го извършите от известно време. Може да се чувствате застояли, бавни или даже мързеливи. Няма нищо неприятно в това да отделите време за себе си, само че не прекалявайте!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР