Сателитни кадри, заснети в понеделник, показват, че руският военен конвой

...
Сателитни кадри, заснети в понеделник, показват, че руският военен конвой
Коментари Харесай

Руски военен конвой, дълъг 64 километра, напредва към Киев

Сателитни фрагменти, снимани в понеделник, демонстрират, че съветският боен ескорт северно от украинската столица Киев е дълъг към 64 километра, а не 27 километра, както бе обявено по-рано, заяви американската частна компания " Максар " (Maxar Technologies), съобщи организация " Ройтерс ".

" Максар " заяви също по този начин, че на по-малко от 32 километра на север от границата на Беларус с Украйна са ситуирани спомагателни наземни сили и хеликоптери.

За пет дни Русия извърши 56 ракетни удара и изстреля 113 крилати ракети, съобщи украинският президент Володимир Зеленски. След бомбардировката на Харков е време Западът да намерения за неразрешена за полети зона за съветските ракети, самолети и хеликоптери над Украйна, сподели още украинският водач.

Зеленски означи, че днешните договаряния сред Русия и Украйна са протекли на фона на бомбардировките на украинските градове и територия. Държава, която прави военни закононарушения, не трябва да е непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, посочи украинският президент. Зеленски прикани също по този начин да бъде блокиран достъпът на Русия до всички пристанища и летища на света, съобщи Франс прес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР