Сателитна станция “Плана на Vivacom получава най-високия сертификат Tier 4

...
Сателитна станция “Плана на Vivacom получава най-високия сертификат Tier 4
Коментари Харесай

Световната телепорт асоциация отличи сателитна станция „Плана“ на Vivacom със сертификат Tier 4 |

Сателитна станция “Плана ” на Vivacom получава най-високия документ Tier 4 от Световната тепорт асоциация (World Teleport Association – WTA) след последния одит на оборудването, оповестяват от компанията. Tier 4 е най-високата допустима степен на сертификация в региона на сателитните услугите и класира станцията измежду най-модерните уреди от своя вид в света. Това значи, че наземната станция “Плана “ покрива стандартите за топ локация, двойно подсигурено техническо съоръжение и високо професионална 24/7 поддръжка – както с механически, по този начин и с търговски специалисти. В момента единствено 19 сходни уреди, в това число наземната станцията „ Плана “, имат документ Tier 4 в света.

Това удостоверява, че клиентите на Vivacom получават услуги с най-високо качество и надеждност, прибавят от компанията.

От предходния одит насам Vivacom се концентрира върху създаването на услуги за бизнес клиенти и в този момент наземната станция излъчва 4 DTH платформи с повече от 400 телевизионни канали за Източна Европа и Африка.

Vivacom също по този начин разшири районните си морски VSAT интернет услуги. Станция Плана е значима част от главната наземна инфраструктура за няколко сателитни оператори и техните сателитни мрежи.

„ Горди сме, че Vivacom показва най-високите стандарти в качеството на сателитните услуги, избрани от WTA. Задълбочената инспекция, осъществена от WTA, и узаконяването с Tier 4 удостоверяват професионализма на нашата работа и уговорката ни да бъдем най-хубавите снабдители в света, " разяснява Владимир Рангелов - старши управител „ Броудкастинг услуги “.

„ С последното узаконяване на телепорта на Vivacom с Tier 4 WTA реализира най-важната цел на сертификационната стратегия – освен да мери факторите, които доставят високо качество на обслужването, само че и да стимулира подобряването на услугите. Очакваме с неспокойствие да помогнем на други телепорт оператори да подобрят качеството на своите уреди и процедури, с цел да обслужват по-добре клиентите си и да развиват бизнеса си. ", сподели изпълнителния шеф на WTA Робърт Бел.



Процесът на узаконяване е дълъг и обстоен, което подсигурява неговата обективност. Съоръжението би трябвало да дава отговор на повече от 170 условия, които WTA ревизира и проучва при одит на място.

Сертификационната стратегия на WTA оказва помощ както на телепорт операторите, по този начин и на техните клиенти с безпристрастния, транспарантен и интернационално признат способ за документиране на качеството на услугите към клиентите и стратегическите сътрудници.

Сертифицирането е благонадежден инструмент, който оказва помощ на клиентите при избора на снабдители на телепорт услуги, предоставяйки ясна основа за оценка на цената и качеството.

В края на 2020 година Vivacom с телепорт „ Плана “ се подрежда на 5-о място в международен мащаб във връзка с приходите от сателитни услуги за бизнес клиенти в годишното класиране на WTA за най-бързо разрастващите се телепорт оператори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР