Сатанизирането на полицаите у нас е една от причините да

...
Сатанизирането на полицаите у нас е една от причините да
Коментари Харесай

Миков бесен. Сатанизираха полицаите

Сатанизирането на служителите на реда у нас е една от аргументите да се стигне до нещастието с двамата починали униформени от Бургас, които дадоха живота си, с цел да спрат рейс с незаконни мигранти. Това мнение изрази някогашният вътрешен министър Михаил Миков в изявление за Нова тв.

“Проблемът с незаконната миграция не е единствено по южната граница, а по северната и западната също. Българското общество трайно стигматизира Министерство на вътрешните работи ”, съобщи Миков. По думите му събитията по площадите на София  са “сатанизирали служителите на реда ”. “Полицаите са нападани освен от незаконни мигранти, а от всевъзможни пияни панаирджии. И би трябвало да стане подобен драматичен случай, с цел да можем да стартираме диалог по въпроса по какъв начин българското общество почита закона и институциите ”, добави той.

Според различен някогашен вътрешен министър – Емануил Йорданов, казусът не е единствено в управлението на “Гранична полиция ”. “Навсякъде би трябвало да търсим казуса, тъй като не може единствено някогашният началник на “Гранична полиция ” да е отговорен. Не постоянно отговорните лица са на високото равнище ”, сподели той.

А Миков прикани България да бъде по-настоятелна пред Европа и да търси европейска взаимност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР