Състоянието на пострадалите в катастрофата с военен камион край Резово

...
Състоянието на пострадалите в катастрофата с военен камион край Резово
Коментари Харесай

Състоянието на пострадалите край Резово е стабилно |

Състоянието на потърпевшите в злополуката с боен камион край Резово е устойчиво, оповестиха от университетската болница в Бургас. В лечебното заведение са признати четирима афганистанци и двама българи.

" Един афганистански жител е признат във Второ хирургично поделение с травма на гръден панер, трима са приети в болница в неврохирургията с контузии на гръбначния дирек. И двамата български жители, които са военни, са настанени в неврохирургията с мозъчно разтърсване и контузия на гръдния панер, те са на 42- и 23-годишна възраст. Няма заплаха за живота им, контактни са ", съобщи доктор Светослав Тодоров, заместник-директор на държавната болница в Бургас по Българска национална телевизия.

Предстои да бъдат изписани в околните дни след спомагателни проучвания. Очакват се резултатите от тестванията за алкохол и опиати. По информация на военните не става въпрос за техническа щета.

На 5 април камион на Въоръжените сили катастрофира и падна в река Велека, до момента в който се придвижваше от Резово към Граматиково.

От Министерството на защитата оповестиха, че екипът в авариралия камион е изпълнявал " задача по логистична поддръжка на силите и средствата на Министерство на вътрешните работи по защита на българо-турската граница ". 

При случая пострадаха двама български военнослужещи, ранени бяха 10 мигранти, които бяха настанени в болница.

По случая е почнало досъдебно произвеждане от Военна прокуратура – Сливен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР