Състоянието на певицата Сашка Васева е критично, призна нейният съпруг

...
Състоянието на певицата Сашка Васева е критично, призна нейният съпруг
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева: Състоянието й е критично, болестта напредва

Състоянието на певицата Сашка Васева е сериозно, призна нейният брачен партньор Христо Бакърджиев. На изпълнителката й следва тежка интервенция в Германия за унищожаване на тумора в мозъка й. 

" Пожелавам си здраве! Имам планувана интервенция, скоро е. Имам потребност от любовта на публиката единствено. Нямам дарителска сметка. Прогнозите на лекарите са удобни. Казват, че зрението ще се възвърне ", отговори Сашка в предаване по bTV.

" Състоянието е сериозно, заболяването напредва. Спешно би трябвало да се предприеме намеса. Следващата стъпка е интервенция, само това може да докара до избавление.

90 000 евро ще бъде началната сума, нужна за интервенция. Диагнозата дойде доста бързо при нас и не можем в тези периоди да реагираме с парите.

Сашка има израстък в мозъка. Всичко ще се провежда, ще се намерят парите, само че би трябвало време, а то се оказва скъпо и скъпо за живота ", съобщи мъжът до нея Христо Бакърджиев.  

По мотив финансовите потребности на фамилията и разноските по лекуването на певицата той споделя: " Опитваме се, както можем. Много другари предложиха помощ. Единствено с късите периоди сме обезпокоени и може вероятно да се обърнем за помощ. Само тогава. Нашата щерка е с нас в Германия ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР