Състоянието на четиримата пострадали жандармеристи след челния сблъсък между два

...
Състоянието на четиримата пострадали жандармеристи след челния сблъсък между два
Коментари Харесай

Първи версии за тежкото меле с жандармеристи край Царево

Състоянието на четиримата потърпевши жандармеристи след челния конфликт сред два служебни автомобила край Царево не разрешава те да бъдат разпитани, с цел да се откри с по-голяма тъкмо какво тъкмо е станало, с цел да се стигне до случая. Това съобщи прокурор Мария Маркова, която даде детайлности за следствието и формираното досъдебно произвеждане по случая.

Пострадалите са в УМБАЛ-Бургас, където лекарите не разрешават техни сътрудници да ги разпитат, тъй като се правят проучвания и интервенции. Трима са по-тежко ранените след случая, а единият жандармерист се е разминал много по-леко. Те са на възраст сред 30 и 40 години, с по 15 години стаж за гърба си, като най-младият е от 5 години в системата на Министерство на вътрешните работи, обясни прокурор Маркова.

Работи се по няколко версии за повода за необикновената злополука. Към момента е ясно, че тя е станала към 8 ч. тази заран – по ярко, в миг, в който жандармеристите, ситуирани да обслужват регион „ Резово ” са правели замяна на промените.

От Прокуратурата отхвърлиха да потвърдят или отрекат, че единият лидер е задремал зад кормилото и допълниха, че се разисква версията за техническа нередовност или човешка неточност.

Няма данни и за това с каква скорост са се движели двата автомобила. Според прокурор Мария Маркова, най-вероятно тя е била в границите на естественото, само че откакто преминат техническите експертизи ще стане ясно каква тъкмо е била тя. Данни за съществуването на спирачен път не бяха изнесени.

На водачите на колите са взети проби за съществуване на алкохол или опиати. Резултатите от тях не са направени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР