Състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева изтръпна от кандидатката

...
Състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева изтръпна от кандидатката
Коментари Харесай

Мария Гроздева на нокти: Синът ѝ се забърка в любовен триъгълник в „Игри на волята“

Състезателката ни по спортна пукотевица Мария Гроздева изтръпна от кандидатката си за снаха. Тя е удовлетворена от представянето на сина си Валери в „ Игри на волята “, само че не и от набезите на Мирела, която искрено му е хвърлила око.

Зрителите на шоуто виждат любовните искри сред Валери и Мирела, а в последния епизод те намерено обявиха пристрастията си един към различен. Но Мирела е на кръстопът – да поеме ли към нещо ново или да се върне при някогашния, който също е измежду участниците в „ Игри на волята “.

За никого не е загадка, че Мирела и Лефтеров са някогашни гаджета. През Валери тя направи скандално интимно самопризнание, че с някогашния се е чувствала като в затвор. Той дотолкоз я ревнувал, че не й разрешавал да върви на никое място. И в последна сметка той поискал да се разделят. Два месеца преди да се впуснат в предизвикването „ Игри на волята “ той я помолил да се съберат.

Тримата вземат участие в шоуто и по стичане на събитията са в едно племе. Мирела не крие благосклонностите си към Валери, наричайки го „ идеален “. Определено и той не е апатичен към нея, само че за момента не подхваща нищо, защото това би довело до разкол в племето.

„ Искам да помисля дали изобщо би трябвало да се случи нещо, тъй като може да е проблем за различен човек. Прекалено е съвършен “, разчувства се Мирела пред камерата на шоуто и намерено съобщи, че е хлътнала по Валери, написа show.blitz.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР