Съставът на парламента е ясен, може да се събере поименно,

...
Съставът на парламента е ясен, може да се събере поименно,
Коментари Харесай

ЦИК каза кой да управлява държавата

Съставът на Народното събрание е явен, може да се събере поименно, да се закълне, може би ще следват промени. Това съобщи пред Българска национална телевизия членът на централната изборна комисия (ЦИК) Димитър Димитров.

Може да се напише параграф за краен период за подаване на оставките и реда, по който се случва, посочи Димитров.

Под 1% е бил казусът с машините и дефектите по време на изборите, сподели той.

Скандално ниско присъединяване на изборите се дължи на това, че в секциите, в които са дали своят вот с хартия, са дали своят вот повече от половината, а в машините - всички. Активността е минала 40% с помощта на тези, които са дали своят вот с хартия, разясни специалистът.

Мисля, че е време Има Такъв Народ да ръководи, тъй като се уморих да чувам какъв брой са били гласовете на референдума и да се мълчи какъв брой са гласовете в този момент. Няма 2 милиона - 670 000 за Има Такъв Народ и те демонстрират движение на закъснение във времето.

 Всички партии без Демократична България и Има Такъв Народ са получили по-малко гласове единствено от предните избори на 4 април, в това число в знакови места като Турция, проучва членът на ЦИК.

Относно искането на ГЕРБ за оставка на ЦИК поради гласуването в чужбина, Димитров удостовери: " Истина е, че имаше комисии, които трябваше да останат до сутринта заради потвържденията за протокола, това затрудни връзката ". Толкова секции в чужбина желаят специфична Комисия, която да се занимава единствено с това, счита Димитър Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР