Съставът на Манчестър Юнайтед направи домакинска грешка, след като в

...
Съставът на Манчестър Юнайтед направи домакинска грешка, след като в
Коментари Харесай

Нова издънка за Манчестър Юнайтед, Солскяер на дузпата

Съставът на Манчестър Юнайтед направи домакинска неточност, откакто в мач от 7 кръг на Висшата лига направи 1:1 на „ Олд Трафорд “ против Евертън. Гостите можеха да си тръгнат с трите точки, само че гол в края на Йери Мина беше анулиран с решение на ВАР.

„ Червените дяволи “ и Евертън са с идентичен актив – по 14 точки от седем изиграни мача. Юнайтед е втори в класирането поради по-добра голова разлика от „ карамелите “, които заемат трета позиция. Лидерът Ливърпул също има 14 точки, само че е с мач по-малко. Равенството е следващата домакинска издънка на Манчестър Юнайтед, който в предходните си два мача на „ Олд Трафорд “ загуби от Уест Хям за Купата на Лигата и от Астън Вила за състезание. Сегашното реми още веднъж слага под въпрос бъдещето на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

Евертън беше изцяло равносилен на „ алените дяволи “, само че несправедливо се оказа догонващ в резултата, когато Антони Марсиал означи в 43-ата минута. Това беше първото попадение на френския нападател във Висшата лига от месец февруари насам. В 65-ата минута Демирай Грей провежда контраофанзива след корнер на Юнайтед, изплъзна се от опеката на Фред и Аарън Уан-Бисака и подаде към Абдулайе Дукуре. Последва пас към Андрос Таунсенд, който с невисок удар прати топката във вратата на домакините. Таунсенд отпразнува попадението си в жанр Кристиано Роналдо. Португалецът стартира като запаса за „ алените дяволи “ и се появи в игра малко преди изравнителното попадение. Той обаче имаше минимално въздействие върху играта. Евертън даже мислеше, че ще си тръгне с трите точки от Манчестър, когато пет минути преди края Йери Мина се разписа. Попадението на колумбиеца обаче анулирано с намесата на ВАР поради засада.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР