Съставът на Барселона записа очаквана домакинска победа над Уеска с

...
Съставът на Барселона записа очаквана домакинска победа над Уеска с
Коментари Харесай

Барселона с безпроблемна победа срещу последния в Испания

Съставът на Барселона записа предстояща домакинска победа над Уеска с 4:1 в мач от 27-ия кръг на испанското футболно състезание и редуцира задатъка на Атлетико (Мадрид) на върха в класирането. Звездата на домакините Лионел Меси записа рекордна 767-а среща с екипа на каталунците, като изравни достижението на Чави Ернандес. Меси още веднъж бе във стихията си, като означи две от попаденията за Барса.

Първият му гол пристигна още в 13-ата минута, а 35-ата Антоан Гризман успокои домакините с второ попадение. Радостта бе къса - в края на първата част Уеска съумя да понижи след тъкмо изпълнена дузпа от Рафаел Мир. През второто полувреме Барселона означи нови две попадения, с които не остави подозрения в превъзходството си - първо в 53-ата минута се разписа Оскар Мингеса, а в края Меси означи втория си гол за крайното 4:1.

С успеха Барселона още веднъж излезе на втората позиция в класирането с 59 точки, като редуцира задатъка на Атлетико (Мадрид) единствено на 4 точки. Реал (Мадрид) е трети с 57, а Уеска остава финален с 20 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР