Състав на Окръжния съд в Кюстендил постанови постоянна мярка за

...
Състав на Окръжния съд в Кюстендил постанови постоянна мярка за
Коментари Харесай

Настръхващи разкрития за битата шефка на затвор: Целият й лицев череп е смачкан, а биячът е…

Състав на Окръжния съд в Кюстендил постанови непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с Хр. Г., на 21 години, упрекнат за обир, съпроводен с тежка телесна щета на 55-годишна жена, осъществен в центъра на Бобов дол. Нападението стана в петък вечерта, дамата беше откарана в „ Пирогов “, има заплаха за живота ѝ. Определението предстои на обжалване пред Апелативния съд – София, предава Bulgaria ON AIR.
Около 19:00 часа на пешеходната алея в местността „ Свети Спас “ в Бобов дол дамата е нападната от 21-годишния мъж от същия град, който и е лишил дамска чанта, мобилен телефон и парична сума в размер на 30 лв.. От събраните по досъдебното произвеждане доказателства все още е ясно, че става въпрос за тежко съзнателно закононарушение. Мъжът е направил и признания.
Съдът одобри, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие или да извърши закононарушение. Хр. Г. е осъждан като малолетен за нанасяне на междинна телесна щета и за обир, съпроводен със междинна телесна щета.
Деянието по сегашното дело е осъществено в изпитателния период на наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 4 месеца, наложено му от Окръжния съд в Кюстендил през 2020 година С висока степен на социална заплаха са както действието, по този начин и деецът, се споделя в претекстовете на съда за взимане на най-тежката мярка за неотклонение, съобщи БНР.
Разследването открило, че дамата е ударена с камък по лицето. Травмите ѝ са тежки, разяснява основният доктор на болничното заведение в Дупница, където е била призната след подадения сигнал за нападението, доктор Ени Лефтеров:
„ Целият лицев череп е сплескан. И единствено по себе си контузиите са такива, че в избран интервал от време има заплаха за живота “, уточни той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР