Състав на Хасковския окръжен съд определи постоянна мярка за неоклонение

...
Състав на Хасковския окръжен съд определи постоянна мярка за неоклонение
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста турчина, счупил крак на граничен полицай

Състав на Хасковския областен съд дефинира непрекъсната мярка за неоклонение "задържане под стража " по отношение на турския жител Абидийн Йоздемир.

Припомняме, в 23 часа, в сряда, при случай на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, след отказана инспекция на микробуса му той е счупил десния крайник на старшия служител на реда от граничния полицейски сектор в Свиленград Андон Андонов. Съдът почете доводите на обвиняването, съгласно което закононарушението е осъществено с особени цинизъм и смелост, а потърпевшият е български чиновник, който охранява външната граница на Европейски Съюз. Защитата на обвинения изиска по-лека мярка. Аргументите на юрист Владимир Бамбалов бяха, че всичко се е случило в паниката и няма нито директен, нито индиректен предумисъл за закононарушението.

За останалите забъркани в сбиването на пункта, Перихан Йоздемир /44 г./, Шермин Йоздемир /26 г./ и Тугба Т. /26 г./ държавното обвиняване постанови мярка за неотклонение "парична гаранция " в размер на по 2000 лв., посочи прокурор Дарина Славова, представена от Българска телеграфна агенция. Трите дами са упрекнати в нанасянето на леки телесни повреди на други двама старши служители на реда от Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР