Същността на сексуалните взаимоотношения доста често е трудна за правилно

...
Същността на сексуалните взаимоотношения доста често е трудна за правилно
Коментари Харесай

Как да проверите дали сексуалният ви живот е добър?

Същността на половите взаимоотношения много постоянно е сложна за вярно схващане. Сексът не е просто физически акт, който протича еднакво – с малко въведения, навлизане и заключителен оргазъм… Може да се каже, че е многоизмерно прекарване, което визира телата, сетивата и мозъка на двамата сътрудници. Това е метод на взаимоотношение сред двама индивида, канал за продан на мечти и средство за изложение на скрити стремежи. С други думи, физическите, прочувствените и сензорните съставни елементи на секса се комбинират, с цел да основат скъпи прекарвания в връзките. И когато половият живот на двойката се утежни, те губят освен метода на физическо взаимоотношение, само че и доста повече, написа struma.bg.

Друг значим миг е, че сексът не е единствено навлизане и даже е доста значимо да се приложат всички нужни детайли за подсилване на интимната връзка.
1. Нежно допиране
Можеш да живееш умерено без физически сексуален акт, само че без докосванията на сътрудник, доста постоянно хората стават нападателни, самотни и отдръпнати, и даже могат да изпаднат в меланхолия. Ето за какво най-топлите връзки нормално са за тези, които се отнасят нежно един към различен и са в непосредствен контакт всеки ден. Масаж, държане за ръка, целуване, глезене на косата, лицето – всеки тип допиране е добър метод за подсилване на връзката сред сътрудниците. Обърни внимание по какъв начин той реагира на твоите докосвания и целувки. Тези моменти могат да бъдат буйни като самия секс и да демонстрират безусловна обич и приемане.

2. Сексуално предпочитание
Всеки обичат да усеща, че е мечтан от колегата си. Това предизвиква към завършения в леглото, олицетворение и осъществяване на смели мечти и стремежи да извършите всичко, тъй че сътрудникът да го хареса.

Но желанието не е нещо, което може да се провокира с размахване на вълшебна пръчка. Важно е да разберете кое работи най-добре за вас. Например, чувствате се изморени и нямате сили за нищо или пък кипите от пристрастеност? Кажете на колегата си тъкмо по какъв начин се чувствате и разберете дали сте на една вълна. Ако не – вижте при кого е по-лесно да се промени страстта.
3. Дълбоко задоволство
Само половата съгласуемост няма изключително огромна тежест, по тази причина би трябвало да разберете какво можете да извършите и двамата, с цел да укрепите интимната си връзка. Мислете за секса освен като акт, само че и като език, на който можете да си поддържате връзка и да го усъвършенствате напълно. Това обаче може да отнеме време, тъй като диалогът за секс е сложен, изключително в случай че сте възпитавани, че не е етично да се приказва за секс.

Кажете на колегата си какво харесвате в леглото (например: „ обичам, когато си от горната страна, тъй като виждам какъв брой ти харесва “ или „ наричай ме по име, това ме прави щастлива “). Когато изразявате желанията си с думи, същинските прочувствени потребности излизат от сенките и стават забележими. И двамата можете да ги задоволите и да им се насладите.

Как да ревизирате дали половият ви живот е добър?
Ето няколко въпроса, които ще ти оказват помощ да схванеш това:
Сексът заема ли огромна част от връзката ви?

Обръщате ли внимание какъв брой постоянно вършиме секс?

Ако единият желае секс, а другият не, някой от двамата смутен ли е от това?

​Ако отговорите ти са „ да “, може би наблягате прекалено много на секса. Време е да спрете да мислите за него като за единствения метод на интимно взаимоотношение и да започнете да прекарвате повече време дружно отвън леглото. Ако отговорите са негативни, тогава сексът има значение, само че не е решителен, а единствено една от областите на взаимния живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР