Същинска надпревара между областните структури на по издигането на за

...
Същинска надпревара между областните структури на по издигането на за
Коментари Харесай

Структурите на ДПС вече ударно издигат Пеевски за лидер на Движението

Същинска конкуренция сред регионалните структури на по издигането на за водач на партията се следи във вторник. От обществени постове във " Facebook " стана ясно, че Пеевски към този момент е номиниран в Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Благоевград, Бургас, Добрич, Велико Търново, Стара Загора Кърджали и Русе.

На 17 ноември, по време на съвещание на Централния съвет на партията глобеният по световния закон " Магнитски " Пеевски разгласи, че се кандидатира за ръководител на партията. Тогава почетният ръководител на Ахмед Доган отдалечено похвали Пеевски и го назова " феномен ".

Кой номинира Пеевски?

Очаквано измежду първите номинирали Пеевски се оказа структурата в Благоевград, откъдето той влезе и като народен представител.

Подкрепа пристигна и от Пазарджик.

" Областният съвет на Пазарджик на свое съвещание, извършено на 20-ти ноември 2023 година, взе решение да номинира господин за ръководител на на XI-та Национална конференция на Движение за права и свободи, която ще се организира на 24 февруари 2024 година ". Информацията бе посочена от структурата във Велинград.
В Кюстендил също бързо предложиха Пеевски за водач.

От пост на депутата на партията Ализан Яхова, стана ясно, че такова решение към този момент е взето и в Русе. В Пловдив също предложиха Пеевски.

Финалното решение ще бъде взето на конференция на партията на 24 февруари. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР