САЩ вдигнаха предупреждението за своите граждани да избягват всички пътувания

...
САЩ вдигнаха предупреждението за своите граждани да избягват всички пътувания
Коментари Харесай

САЩ отмениха забраната за пътуване

САЩ подвигнаха предизвестието за своите жители да заобикалят всички пътувания в чужбина поради пандемията от ковид. Обяснението е, че в някои елементи на света обстановката се усъвършенства, а в други се утежнява, и е нужен по-гъвкав метод, заяви economic.bg. 

Държавният департамент ще възобнови разглеждането на всяка страна поотделно и ще дефинира равнището на риск от 1 до 4. Четворката е равносилна на забрана за пътешестване към съответната страна. 

„ Продължаваме да предлагаме на американските жители да демонстрират нараснало внимание при пътешестване в чужбина заради непредсказуемия темперамент на пандемията “, се показва в особено изказване. 

Ниво 4 - " Не пътувайте ", е  определено за над 50 страни, в това число Мексико, Индия, Бахамите, Русия. 

По-голямата част от страните по света попадат в „ равнище 3 “ - препоръчва се на пасажерите да заобикалят всички несъществени пътувания до тези дестинации, тъй като болестта не е овладяна. Държавите от Европейски Съюз също са в листата, като пътуването до тях не е неразрешено, само че част от тях още държат границите си затворени за американци.

Само 20 страни са изброени в листата с невисок или без риск за пътешестване. Сред тях са Нова Зеландия, Тайван, Фиджи и Тайланд.

„ Безопасният лист “ на Европейски Съюз ще бъде преразгледан още веднъж в средата на август.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР