САЩ увеличават броя на крилатите ракети в Близкия изток за

...
САЩ увеличават броя на крилатите ракети в Близкия изток за
Коментари Харесай

Русия: САЩ готвят мащабна провокация и удар в Сирия

САЩ усилват броя на крилатите ракети в Близкия изток за удар по държавните сили на Сирия след планувана провокация с потреблението на химическо оръжие в провинция Идлиб. Това заяви представителят на съветското министерство на защитата военачалник Игор Конашенков.

„ Съединени американски щати не престават да усилват групировката носители на крилати ракети в Близкия изток по отношение на подготовката на следващата провокация с сякаш „ употребявано химическо оръжие “ в Идлиб “, съобщи генералът. В момента частите на сирийската войска с съветска поддръжка настъпват в провинцията - вижте във видеото.

Той посочи, че последните данни за напредване на военни сили са ново удостоверение на американските планове да се възползват от инсценировка, проведена от бойците на „ Джебхат ан-Нусра “ с дейното присъединяване на английските секрети служби.

За тази цел „ разрушителят на американския военноморски флот „ Съливанс “ с 56 управляеми балистични ракети на борда дойде в Персийския залив преди няколко дни, до момента в който стратегически бомбардировач на военновъздушните сили на Съединени американски щати, въоръжен с ракети AGM-158 JASSM въздух-земя бе пренасочен към въздушната база „ Ал Удеид “ в Катар “, сподели съветският военачалник.

Русия даде доклад за Сирия – 434 генерали, 63 000 бойци

Това е позицията на България за ударите в Сирия

Путин: Русия осъжда нападението над Сирия

Меркел: Военният удар против Сирия беше нужен

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР