САЩ ще бъдат унищожени след три години, ако Демократическата партия

...
САЩ ще бъдат унищожени след три години, ако Демократическата партия
Коментари Харесай

Тръмп: Демократите ще унищожат САЩ напълно след три години

САЩ ще бъдат унищожени след три години, в случай че Демократическата партия остане на власт, съобщи Доналд Тръмп в изявление за телевизионния канал Newsmax, предава БГНЕС.

Според някогашния президент, ако републиканците не съумеят да получат болшинство в Конгреса на Съединени американски щати на междинните избори през 2022 година и да управляват държавното управление през 2024 година, то ``след три години от страната няма да остане нищо``. Тръмп добави, че през последните осем месеца от ръководството на американския президент Джо Байдън, Съединени американски щати " са се подхлъзнали както в никакъв случай до момента ".

Републиканецът Тръмп постоянно подлага на критика актуалната американска администрация, както и решенията на настоящия й ръководител Джо Байдън. Бившият президент е неудовлетворен както от вътрешната политика на демократите, в това число ситуацията с мигрантите и проекта за развиване на инфраструктурата, по този начин и от решенията, взети от актуалните управляващи във външната политика, по-специално от реализацията на изтеглянето на американската войска от Афганистан.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР