САЩ обявиха, че Киев е в критична ситуация. На фона

...
САЩ обявиха, че Киев е в критична ситуация. На фона
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ с мрачна прогноза. Става нещо в Украйна

САЩ оповестиха, че Киев е в сериозна обстановка. На фона на най-мощното нахлуване на съветската войска, украинските войски изгубиха преимуществото си в избрани браншове на фронта, само че доникъде на пролетта украинската войска може да се окаже в доста по-трудна обстановка, защото обстановката на фронта сега въобще не е в интерес на Киев, проучват задграничните организации.

Според шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати Уилям Бърнс идващите шест месеца ще бъдат " сериозни " за спора в Украйна, съобщи БЛИЦ.
-->
Най-тежката обстановка ще бъде през идващите 2-3 месеца и въоръжените сили на Украйна би трябвало да се готвят за съществени загуби и занемаряване на териториите, които до момента са били под техен надзор. Бърнс счита, че Русия ще стартира интензивно да унищожава защитата на украинската войска и дружно с „ политическата отмалялост “ Киев може да загуби няколко хиляди квадратни километра следена територия.

Западът счита, че обстановката за Киев ще стартира да се трансформира, откакто въоръжените сили на Украйна получат първите батальони тежки танкове. Те ще стартират да идват в Украйна едвам в края на февруари, само че ще отнеме още към месец и половина за образуването на боеспособни елементи.

Съдейки по известията от фронта, обстановката за украинската войска е най-критична в региона на Донецк. Едно от най-големите провали за въоръжените сили на Украйна може да бъде загубата на Бахмут - тук съветските сили към този момент са на по-малко от 1,5 километра от центъра на града. Освен всичко друго, доста евентуално е през февруари съветските войски да стартират да щурмуват Северск, Часов Яр и Константиновка, което ще изтласка основните сили на въоръжените сили на Украйна съвсем до границата на ДНР.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР