Сашо Кадиев не е единственият, който си отива от Преди

...
Сашо Кадиев не е единственият, който си отива от Преди
Коментари Харесай

Скандално! Легендата Радина Червенова аут от bTV, била дърта да се показва в ефир

Сашо Кадиев не е единственият, който си отива от „ Преди обед “ по Би Ти Ви. Журналистическата легенда Радина Червенова е била изненадващо освободена от предаването. Тя няма да е част от утринния блок на Би Ти Ви, започващ на 4 септември, оповестява Lupa.bg.
Радина научила, че е освободена, безусловно преди дни. Тя излязла в летен отпуск дружно с целия екип на предаването с ангажимента да се съберат в края на месеца. В сряда от „ Преди обед “ й се обадили с тревожна вест – тя нямало да остане в екипа. Причината била в настояването на медиата за напълно нови лица, които да са на възраст до 50 години. Телевизията не дължи обезщетение на брачната половинка на Коко Каменаров, защото тя е на цивилен контракт там.
Славната водеща на „ По света и у нас “ имаше непрекъсната графа в предаването, която обаче не се радваше на необикновен интерес от страна на феновете, което пък смъквало рейтинга на цялото предаване.
Сега сходна графа ще прави новото попълнение Ванина Цонева. Цонева се популяризира като експерт в половите и човешките връзки и неотдавна се завърна от Америка. Тя всяка седмица ще показва авторската си графа „ Секс/Връзки “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР